ZZP'ers met een eigen merk worden succesvoller

ZZP Nederland

ZZP’ers moeten zichzelf verkopen als “merk”
Veel ZZP’ers hebben moeite om zichzelf te “verkopen” als een merk in plaats van iemand die een klus uitvoert. Dat blijkt uit vragen die bij de helpdesk van ZZP Nederland binnenkomen. Volgens Leo Kits van ZZP Nederland moeten ZZP’ers beseffen dat ze ondernemender moeten opereren en zichzelf actief presenteren als bedrijf. ZZP Nederland organiseert op 8 november een thema-avond over dit onderwerp.

Kits: ‘Nog steeds beseffen veel zelfstandigen niet dat ze ondernemer zijn. Veel ZZP’ers zijn afkomstig vanuit een werknemersituatie waar alles voor ze geregeld was. Nu ze wat langere tijd zelfstandige zijn blijkt het binnenhalen van opdrachten voor velen een moeilijke taak te zijn. Daar gaan we als ZZP Nederland iets aan doen. Vandaar dat we een aantal thema-avonden georganiseerd hebben die het ondernemende deel van de ZZP’er wakker moeten maken.’


Eenpersoonsmerk worden op 8 november
De eerste avond wordt verzorgd door gastspreker van Ewald Theunissen. Ewald helpt zzp´ers tijdens een thema-avond om hun eigen kracht en passie voor zich te laten werken. In een avondvullend interactief programma zal op 8 november in, Hotel De Witte Bergen in Hilversum worden uitgelegd hoe de ZZP´er de meerwaarde is van het product of de dienst die hij aanbiedt.

ZZP’er: Vertrouw op jezelf
Volgens Ewald Theunisse, schrijver van het boek ´Eenpersoonsmerk worden´ moeten zelfstandigen werken aan een imago en aan een eigen merk om zich te onderscheiden in de zakelijke wereld. Alleen dan kun je succesvol bouwen aan je eigen bedrijf. Veel zzp´ers missen dat en hebben daardoor moeite om uit te leggen waarom zij nu juist een opdracht zouden moeten krijgen. Dan wordt het wel erg moeilijk om je handhaven in de wereld van zelfstandigen. Tijdens deze thema-avond leert de zzp´er zichzelf als merk naar buiten te brengen. Aangesloten zelfstandigen bij ZZP Nederland ontvangen korting en betalen slechts € 26,- incl. btw

Link: | aanmelden thema-avond 8 november |

Meer ZZP thema-avonden
ZZP Nederland biedt voor haar aangesloten zelfstandigen en andere geïnteresseerden nog meer thema-avonden. Zo zal op 16 november een thema-avond zakelijk schrijven worden gegeven in de Euroborg in Groningen. Op 23 november gaat het in Hilversum over het bouwen van een eigen website en hoe hoger te ranken in Google. De laatste avond van de eerste serie van thema-avonden is op 30 november, wederom in Hilversum. Dan zal het thema ´Calimeromarketing´ zijn. Hoe kun je als zzp’er de komende jaren de strijd om de klant winnen met een betaalbare marketingstrategie?

Link: | overzicht andere avonden |

Deel deze pagina: