ZZP’ers onder valse voorwendselen naar bijeenkomst gelokt

Paul Mulder - Eindhovens Dagblad

ZZP’ers en andere ondernemers in de regio Eindhoven zijn onder valse voorwendselen naar een bijeenkomst gelokt in het Evaluon. Paul Mulder van het Eindhovens Dagblad meldt dat ca 1600 ondernemers werden aangeschreven dat ze waren “uitverkoren”om in de top van locale ondernemers rond Eindhoven geplaatst te worden. Op de bijeenkomst verschenen ca 100 ondernemers in de verwachting dat ze waren verkozen door klanten en leveranciers.

Gesloten enveloppe met inhoud
Eenmaal binnen kregen de ondernemers een enveloppe die ze pas in de zaal mochten openmaken. In de enveloppe zat een goedkope medaille en een contract voor deelname aan een betaalde locale zoekmachine. Voor een vermelding op de locale zoekmachine moest € 12,50 Euro per maand betaald worden.

Teleurgestelden stappen direct op
Direct na de ontdekking stapte een groot deel van de “uitverkorenen” op, anderen onderwierpen Jeroen Kooij van Local Select aan een kruisverhoor en verlieten daarna teleurgesteld de zaal.

Uit bovenstaand artikel blijkt maar weer eens te meer dat er nog steeds mensen opstaan met onduidelijke uitnodigingen onwetende ondernemers proberen te strikken voor een twijfelachtige zaak. Local Select heeft aangekondigd meer van dit soort bijeenkomsten te willen houden in andere plaatsen in Nederland…
 

Deel deze pagina: