ZZP’ers ontwikkelen nieuw product voor scholen

Stichting ZZP Nederland

Product ontwikkeld door twee ZZP'ers, even simpel als doeltreffend

Twee aangeslotenen bij Stichting ZZP Nederland die samenwerken onder de naam Interieurheeren hebben een even simpel als doeltreffend nieuw product ontwikkeld voor scholen die werken met tabletcomputers. Marc Wuyster en André de Boer hebben zelf schoolgaande kinderen die steeds meer met iPads werken, ook op school.

Probleem was dat de kinderen een klein werkblad hebben waar weinig ruimte is voor het neerleggen van een tablet terwijl er ook schriftjes en andere zaken op het werkblad liggen. Daardoor is de werkruimte klein en de kans dat de tablets op de grond vallen groot.

Simpel en doeltreffend
De twee ZZP’ers die al samenwerkten op het gebied van interieurinrichting voor bedrijven bedachten een simpele oplossing: gewoon een gat frezen in het werkblad van de werktafel waar de tablets inpassen en één vlak vormen met het werkblad. Zo kan de tablet worden gebruikt en kunnen er schriften en boeken op worden gelegd als de tablet niet gebruikt wordt.

De oplossing die Smart Table Top is gaan heten staat volop in de belangstelling van scholen. Volgens Marc Wuyster zijn de kosten laag en is de montage vrij simpel uit te voeren voor het meeste schoolmeubilair. Wuyster: “we krijgen inmiddels veel aanvragen van scholen, maar ook van bedrijven die een handige oplossing zien in het werkblad.

Inmiddels hebben de twee innovators ook een statafel bedacht die te gebruiken is op beurzen, in ontvangsthallen en andere toepassingen. Ook daarvoor bestaat belangstelling vanuit het bedrijfsleven en tussenhandel. Zo heeft de Makro interesse getoond en zal er in enkele vestigingen demomodellen worden neergezet.

Innovatief denken zet dus aan tot nieuwe producten en kansen voor ZZP’ers…

Link| Website Interieurheeren

Deel deze pagina: