Kennisbank

Luister je fit als ondernemer: 5 podcasttips

Vrouwelijke ondernemer met koptelefoon

Als ondernemer sta je bijna altijd 'aan'. Des te belangrijker is het dat je gezondheid dan ook meewerkt. Om je als ondernemer fit te voelen (én te blijven) hebben we vijf inspirerende podcasttips voor je verzameld waarin verschillende thema's op het gebied van gezondheid worden uitgelicht. Zet je koptelefoon op, luister mee en ontdek wat jij vandaag nog kunt doen om het maximale uit jezelf te halen. 

Podcast #1: Jong Bloed

Twee nieuwsgierige leken die op zoek gaan naar manieren waarop je een gezond en gelukkig leven kan leiden. Wies Verbeek en Jaap Jongbloed ondergaan een persoonlijke ontdekkingsreis op het gebied van fitness, voeding en anti-aging. Ze speuren hierbij naar de zin en onzin van onderzoeken, rages en adviezen. 

Te beluisteren via Spotify of Apple Podcasts

Podcast #2: De knop om

In de podcast "De knop om" gaat Dorus van Mosselveld op zoek naar zijn motivatie voor een gezondere levensstijl. Hoe kan Dorus ervoor zorgen dat deze knop wel omgezet wordt? Hij onderzoekt dit met ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van gezondheid.  

Te beluisteren via Spotify of Apple Podcasts

Podcast #3: De Vitaliteit Podcast

In De Vitaliteit podcast deelt Lisa Huiskamp, voedingsdeskundige en leefstijlcoach voor het MKB, tips en adviezen over vitaliteit en gezondheid op de werkvloer. Onderwerpen als voeding, lichaamsbeweging, ontspanning, slaap en stress & werkdruk komen hierbij aan bod. 

Te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts

Podcast #4: Een serie over voeding

Arie Boomsma praat in de podcast 'Een serie over voeding' in iedere aflevering met een specialist of wetenschapper over een onderwerp op het gebied van voeding en wat voeding doet voor je gezondheid. Denk aan thema's als een optimale darmgezondheid, intermittent fasting, CBD (cannabidiol) en meer. 

Te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts

Podcast #5: De Rugjuf podcast

Regematig last van rugpijn, bijvoorbeeld omdat je een zittend beroep hebt? Anneroos vertelt je in haar podcast hoe je rugpijn vermindert. Door een eigen zoektocht die ze jaren geleden heeft uitgevoerd naar verschillende methodes om pijnvrij te worden, deelt ze vanuit eigen ervaring deze waardevolle inzichten nu óók met jou. 

Te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts

Op deze pagina