Tros Radar: besparen met collectieve zorgverzekering

ZZP Nederland - Tros Radar

Volgens een uitzending van Tros Radar kunt u fors besparen met een collectieve zorgverzekering.

Veel Nederlanders beseffen niet dat ze behoorlijk kunnen besparen op de kosten van de zorgverzekering. Veelal is de gedacht dat overstappen veel moeite kost, dat de acceptatie lastig is en de besparing niet interessant. Het tegendeel is waar. In de uitzending van Tros Radar werd nog eens duidelijk gemaakt dat besparen via een collectieve verzekering eenvoudig en wel degelijk lonend is.

ZZP Nederland biedt voor de aangesloten zelfstandigen een collectief voordeel van 7% op de basisverzekering en 9% op de aanvullende verzekeringen van Menzis. De korting geldt voor het gehele gezin van de zelfstandige. Overstappen is geen enkele probleem: verzekeraars hebben onderling afgesproken dat men een automatische service biedt voor het opzeggen. Bij het aanvragen van een collectieve zorgverzekering hoeft u alleen maar aan te kruisen dat u wilt veranderen van verzekeraar en Menzis verzorgt de opzegging voor u. Ook als u al regulier verzekerd bent bij Menzis kunt u de overstap maken naar de collectiviteit.

Indien een zelfstandige en zijn/haar partner gebruik gaat maken van de collectiviteit van ZZP Nederland dan bespaart men daarmee als snel € 200,- per jaar zonder dat er een mindere dekking tegenover staat. Sterker nog de Topzorg dekking van Menzis zorgt er voor dat u in geval van ziek zijn zo snel mogelijk geholpen wordt waardoor u minder lang ziek bent en zo snel mogelijk uw bedrijf kunt voortzetten.

De collectieve zorgverzekering voor ZZP’ers is alleen mogelijk als u bent aangesloten bij ZZP Nederland. Overigens bedragen de kosten hiervoor slechts € 20,- per 12 maanden en daar staan meer voordelen tegenover zoals een deskundige helpdesk, gratis modelcontracten en andere voordelen. Indien u zich nu aansluit bij ZZP Nederland en overstapt naar Menzis een collectieve zorgverzekering betaalt Menzis u de contributie voor het eerste jaar terug.

Links:
| Menzis ZZP collectieve zorgverzekering | aanmelden bij ZZP Nederland | Tros Radar |
 

Deel deze pagina: