Veenendaal houdt informatiebijeenkomst voor ZZP´ers

Gemeente Veenendaal

Steeds meer mensen beginnen een onderneming als Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP´er), blijkt uit de inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel. Veenendaal telt inmiddels bijna vierduizend ZZP´ers. Speciaal voor deze doelgroep organiseren de KvK Midden-Nederland en de gemeente Veenendaal op 8 oktober een informatieavond.

Ondernemers die in hun eentje werken, vinden het soms lastig om nieuwe contacten te leggen die nuttig zijn voor de ontwikkeling van hun bedrijf. Ook geven ze aan soms moeite te hebben met regelgeving rond hun bedrijf. De informatiebijeenkomst in Veenendaal biedt deze ondernemers de kans hun licht op te steken bij collega-ZZP´ers en andere ondernemers te ontmoeten.

De wethouder van Economische Zaken van Veenendaal, Bert van den Bos, opent de avond. Daarna komen enkele ZZP´ers aan het woord, onder wie de voorzitter van ZZP-netwerk de Heuvelrug. In een workshop leren deelnemers die avond om zichzelf en hun bedrijf te presenteren.

De informatiebijeenkomst is op woensdag 8 oktober aanstaande van 18.45 tot 22.00 uur in La Montagne, Kerkewijk 115 in Veenendaal. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan middels een mail met uw naam, adresgegevens en telefoonnummer aan: seminars@middennederland.^kvk.nl onder vermelding van ZZP´ers Veenendaal.

Nationale ZZP Infodagen op 15 en 16 november
ZZP Nederland organiseert op zaterdag 15 en zondag 16 november de Nationale ZZP Infodagen - info

Deel deze pagina: