Ledenvoordeel

ICT en kantoor

Als zelfstandig ondernemer is je huis vaak je kantoor. Maar dat betekent niet dat het verstandig is om aan de keukentafel te gaan zitten. Een goeie werkplek maakt je productiever en levert minder stress op. Arbo technisch is het ook veel verantwoordelijker om aan een goed bureau te gaan zitten op een comfortabele bureaustoel. Verder heeft vrijwel elke zzp'er wel te maken met ICT. Of het nou goed internet is, een mobiele werkplek of een website als visitekaartje van jouw bedrijf. 

vrouw achter laptop

Betrouwbaar internet met veel korting

Goed en snel internet is belangrijk voor elke ondernemer. KPN biedt het snelste internet op het beste geteste netwerk van Nederland. Via ZZP Nederland ontvang je 3 maanden extra korting bovenop lopende acties! Combineer je internet met mobiel? Dan ontvang je nog meer korting. 

Bekijk voordeel KPN

Kantoorartikelen via ZZP Nederland inkoop collectief

Een goeie bureaustoel, printpapier, markers, post-its, pennen, notitieblokken, ordners, inkt cartridges, opbergkasten en ga zo maar door. Elke ondernemer heeft kantoorartikelen nodig. Dus waarom zou je deze niet kopen via het ZZP Nederland inkoop collectief bij Viking? Bestel je eerst bestelling met een mooie korting en je wordt automatisch toegevoegd aan het inkoop collectief. Hiermee koop je voortaan de meest gebruikte kantoorartikelen tegen een extra scherpe prijs! 

Ga naar het inkoop collectief!

Viking Logo
website laptop scherm

Gratis jouw website laten bouwen

Een mooie website is hét visitekaartje van jouw bedrijf. Maar hoe bouw je nou een mooie website? Geen probleem, onze partner Misterdot doet dit voor je. En het mooiste van alles? Dit doen ze geheel gratis!!! Je betaalt alleen de maandelijkse onderhoudskosten (die je bij andere partijen ook betaalt). 

Laat gratis website bouwen