Ledenvoordelen

Gratis professionele website laten maken voor zzp'ers

Professionele website voor zzp'ers

Je kunt je website gratis laten bouwen door Misterdot en daarnaast biedt Misterdot je een voordelig onderhoud aan de website. Je krijgt een op maat gemaakte professionele website, inclusief hosting, onderhoud en updates. Je betaalt dus geen opstartkosten, enkel het vaste maandbedrag.

Met een website breng je jouw diensten onder de aandacht. Een goede website laten bouwen is dus een essentieel onderdeel van je persoonlijke marketing als zelfstandige. Het is ook een relatief goedkope manier om nieuwe klanten binnen te halen.

Misterdot logo

Voordelen van een website van MisterDot

 • Professionele vormgeving;
 • Inclusief zakelijke domeinnaam én e-mail;
 • Geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in Google (SEO);
 • Responsive design voor desktop, tablet en smartphones;
 • Contact- en offerteformulieren;
 • Geef eenvoudig contentwijzigingen door, Mister Dot voert ze voor je uit.

MisterDot heeft drie pakketten, Mister Budget, Mister Smart en Mister Premium. Als abonnee van ZZP Nederland zijn de eerste drie maanden gratis. Denk vooraf goed na over de hoeveelheid content wijzigingen die je verwacht door te moeten per jaar en maak dan een keuze voor een pakket.

Drie x een voordelige website bij Misterdot
Mister BudgetMister SmartMister Premium
€14,95 per maand
De eerste 3 maanden gratis als abonnee van ZZP Nederland.
€19,95 per maand
De eerste 3 maanden gratis als abonnee van ZZP Nederland.
€24,95 per maand
De eerste 3 maanden gratis als abonnee van ZZP Nederland.
1 pagina website
Gratis domein (nl, eu, be)
Hosting 1GB
E-mail pop/webmail/imap
SSL certificaat
Content update 2x per jaar
Gratis bouwen website
7 pagina’s website
Gratis domein (nl, eu, be)
Hosting 3GB
E-mail pop/webmail/imap
SSL certificaat
Content update 7x per jaar
Gratis bouwen website
14 pagina’s website
Gratis domein (nl, eu, be)
Hosting 6GB
E-mail pop/webmail/imap
SSL certificaat
Content update 14x per jaar
Gratis bouwen website

De websites van Misterdot

Alle websites die gebouwd worden door Misterdot zijn compleet, professioneel en klaar voor het werven van nieuwe klanten voor je bedrijf. Bij Misterdot wordt niet gewerkt met templates maar wordt de website in overleg met jou helemaal op maat gemaakt, zodat jouw website een unieke uitstraling heeft. 

Een nieuw logo of een logo update

Heb je nog geen logo, maar wil je er wel graag één? Of is jouw logo toe aan een opfrisbeurt? Misterdot kan dit voor je doen. Je krijgt drie logo ontwerpen opgestuurd. Voor het gekozen ontwerp kun je nog één ronde aan wijzigingen laten doorvoeren om de puntjes op de i te zetten.

 • Een logo door MisterDot laten ontwikkelen kost  €99,95  i.p.v. € 149,95 als je aangesloten bent bij ZZP Nederland.

Een website zonder risico

Een website afnemen bij Misterdot is zonder risico: ben je niet tevreden met het resultaat dan wordt er niks in rekening gebracht.

Hoe een website kan helpen te bewijzen dat je ondernemer bent

De belastingdienst heeft enkele ondernemerscriteria opgesteld aan de hand waarvan zij bepalen of jij een ondernemer bent voor de IB-aangifte. Wanneer er twijfel bestaat of iemand wel echt een ondernemer is, kijken zij bij een audit ook naar randzaken, bijvoorbeeld of een ondernemer een eigen website heeft. Hoewel het hebben van een website zeker niet garandeert dat de belastingdienst jou als ondernemer ziet, kan het dus wel helpen! 

Checklist: 8 zaken waar je op moet letten bij het laten bouwen van jouw website

Bij het laten maken van een website en het uitzoeken van een geschikte website bouwer is het belangrijk dat je let op 8 zaken. Deze hebben we voor je op een rij gezet in deze handige checklist: 

 1. Webdesignbureau: Wat voor bureau gaat jouw website maken? Een bureau met veel verschillende en extra expertises, zoals: SEO, copywriting en fotografie? Of een creatieve zzp-webdesigner die puur een website bouwt? Check altijd de referentie en klantcases van een bureau, zo weet je goed wat bij jou past;

 2. Marketing: Wat is het doel van je website? En hoe kan de webbouwer die je uitzoekt hieraan bijdragen?;

 3. Budget: Wil je alleen een landingspagina bouwen of actief content blijven produceren? En wie gaat dat beheren? Zelf of gaat je toekomstig webbureau dat doen?;

 4. CMS: Wat voor Content Management Systeem wil je gebruiken? Iets dat zelf makkelijk te beheren is, één waar je makkelijk externe (technische) koppelingen mee kan maken of één waar je makkelijk het design kan aanpassen?;

 5. Advies: Weet je zelf al precies wat je wilt of heb je veel advies en expertise nodig bij je website? Houd daar rekening mee bij het kiezen van je website bouwer;

 6. SEO: Is zichtbaarheid en bereikbaarheid via Google voor jou belangrijk? Dan zijn SEO-optimalisaties essentieel voor jouw website. Houd hier rekening mee bij het kiezen van je website bouwer!;

 7. Instructie: Zorg ervoor dat je altijd duidelijke instructies krijgt over de werking van de achterkant van je website (het CMS);

 8. Nazorg: Je wilt zekerheid dat je bij uitbreidingen van je website in de toekomst niet tegen problemen aanloopt. Vraag daarom altijd aan je webbouwer hoe hij/zij dit aanpakt in de toekomst!

Altijd up-to-date

Wist je dat je je website kunt laten testen via internet.nl? Volgens die internetstandaarden krijgen de websites gemaakt door Misterdot altijd een 100% test score. Dat betekent dat jouw website altijd 100% up-to-date is.

Op deze pagina