Ledenvoordelen

Voordelig een (flex)werkplek huren via Myspot app

Flexwerkplekken voor zzp'ers

Eén van de nadelen van het zelfstandig ondernemerschap is dat je veelal alleen werkt, en uit gemak doe je dit waarschijnlijk ook vaak op dezelfde plek. Mis je soms ook een collega waarmee je even een praatje kunt maken of mee kunt sparren? En/of wil je geïnspireerd worden door een toffe omgeving? De (gratis) Myspot app biedt jou de oplossing! Met Myspot heb je toegang tot meer dan 100 Co-werk locaties en Social Hubs in Nederland!

Wat Myspot jou kan bieden

Myspot is een gratis app die jij als ondernemer kunt gebruiken om een werkplek te huren op meer dan 100 verschillende locaties in Nederland. Naast een werkplek kun je bijvoorbeeld ook een vergaderruimte of parkeerplek boeken. Geen verplichtingen, alleen boeken waar en wanneer het jou uitkomt. De Myspot app is beschikbaar voor Apple en Android.

  • Leg waardevolle connecties met gelijkgestemden

Met de gratis app van MySpot zie je nog voor je een werkplek boekt wie nog meer op locatie zijn en wat de skills zijn van deze personen. Ontdek op deze manier hoe je elkaar aan kunt vullen. 

  • Optimale flexibiliteit

Als zelfstandig ondernemer wil je flexibel zijn. Ervaar het gemak van een werkplek in de buurt. Alles voor een optimaal werk-privé balans. 

  • Boost je creativiteit

Met de MySpot app heb je toegang tot toffe, innoverende werkplekken die je creativiteit stimuleren. 

Gebruiker MySpot app
Ontdek wat je voor elkaar kunt betekenen

Aanbieding: 10% korting op al je boekingen

Als lid van ZZP Nederland profiteer je nu van een speciale aanbieding. Je krijgt namelijk, wanneer je je inschrijft in de maand Mei, 10% op al jouw boekingen in 2024 in de Myspot app! De korting wordt uitgekeerd middels een cashback aan het einde van het jaar. Klik op de button hieronder om gebruik te maken van deze aanbieding. Let op: deze is alleen zichtbaar als je ingelogd bent.

Op deze pagina