Ledenvoordelen

Zakelijk internet en mobiel van KPN

vrouw achter laptop

Een zzp’er kan niet zonder goed internet en een altijd werkend wifi-signaal. Snappen we! Daarom hebben we een deal gesloten met KPN. Sluit via ons een zakelijk internetabonnement af bij KPN en pak flinke kortingen op de snelste internetnetwerken van Nederland. Pak je voordeel!

Kleinzakelijk internet

  • Ontvang 3 extra maanden korting bovenop lopende acties
  • Geen aansluitkosten (t.w.v. € 20,66 ex. btw)
  • Extra korting bij combinatie met mobiele telefonie van KPN of Telfort.

Van videobellen aan de keukentafel tot e-mails beantwoorden met een kind op schoot. We hebben allemaal ontdekt dat het anders kan. Hoe je ook wilt werken, KPN zorgt dat het werkt.

Kleinzakelijk mobiel

  • € 6,20 korting per mobiel abonnement bovenop de standaard Husselkorting
  • Unlimited data en belminuten
  • € 4,13 per maand korting op Spotify Premium.

Een zakelijk telefoon abonnement combineren met je zakelijke internetabonnement is erg aantrekkelijk bij KPN. Dit alles op het best geteste netwerk van Nederland. 

Voorwaarden actie
De actie is alleen beschikbaar voor nieuwe kleinzakelijke klanten. Heb je wel al een mobiele (zakelijke of consumenten) aansluiting en sluit je zakelijk internet erbij af? Dan mag je wel gebruikmaken van de actie. 

Black Friday & Cyber Monday

Op dit moment zijn er tijdelijk extra acties bij KPN in verband met Black Friday en Cyber Monday. Deze acties lopen tot ca. 1 December. Bekijk de website van KPN voor deze deals. De deals zijn ook te combineren met de actie vanuit ZZP Nederland. Vraag de KPN adviseur naar de mogelijkheden. 

Bekijk Black Friday deals

Prijzen en snelheden zakelijk internet

Voor de actuele prijzen en snelheden kun je kijken op de website van KPN. ZZP Nederland leden krijgen maar liefst 3 maanden extra korting bovenop de aangeboden korting!

Check prijzen en snelheden 

Zzp zakelijk internet afsluiten voor thuis of op kantoor

Zelf overstappen naar een zakelijk internetabonnement voor thuis of voor je kantoor doe je heel simpel. Met één telefoontje wordt alles voor je geregeld. Je bespreekt je wensen met de KPN adviseur en die plaatst de order voor je en voert daarbij de extra korting op. Je hoeft zelf niks op te zeggen bij je oude provider.  

Zakelijk of particulier internet?

Er zitten voordelen aan een zakelijk abonnement. Zo wordt de btw apart vermeld, wat erg handig is voor de boekhouding. Bij een consumenten/particuliere aansluiting worden de bedragen op de factuur inclusief btw vermeld. Wat daarnaast prettig is aan een zakelijke aansluiting is dat je toegang krijgt tot een zakelijke klantenservice. Deze zijn over het algemeen een stuk beter bereikbaar en hebben kennis van zaken als het gaat om ondernemers en hun wensen en behoefte. Tot slot zijn er meer mogelijkheden qua pakketten en kun je grotere bundels afsluiten met hogere down/upload snelheden.

Zijn internetkosten aftrekbaar voor zzp’ers?

Dat ligt eraan. Als zzp’er mag je internetkosten alleen aftrekken voor de Belastingdienst als jij kunt aantonen dat je het zakelijk gebruikt. De kosten van een wifi-netwerk op kantoor mag je dus volledig aftrekken. De internetkosten van een wifi-netwerk thuis, dat je ook zakelijk gebruikt, zijn moeilijk aftrekbaar, aangezien je het internet dan ook voor veel andere zaken gebruikt. Gebruik je dagelijks 8 uur zakelijk internet maar surf je daarnaast ook nog 2 uur privé het internet af? Dan is 80 procent van je internetabonnement zakelijk, dus mag je dat percentage van de kosten zakelijk aftrekken. Gebruik je het alleen zakelijk? Dan is het volledig aftrekbaar.

Op deze pagina