Ledenvoordelen

Korting op zakelijk internet en mobiel van KPN

vrouw achter laptop

Een zzp'er kan niet zonder goed internet en een altijd werkend wifi-signaal. Snappen we! Daarom hebben we een deal gesloten met KPN. Sluit jij als zzp'er via ons voor het eerst zakelijk internet af bij KPN? Dan pak jij flinke kortingen op het snelste (beste) netwerk van Nederland. Doe er je voordeel mee!

Voordelen van zakelijk internet van KPN

 • Razendsnelle glasvezelverbinding
 • Extra internet beveiliging tegen cybercriminaliteit
 • 24/7 voor jou bereikbaar
 • Gratis installatie bij jou thuis of op kantoor door KPN monteur incl. wifi check
 • Voor 17:00 een storing gemeld = diezelfde dag weer online!

Combineer zakelijk internet met mobiel van KPN

Als lid van ZZP Nederland én nieuwe zakelijke klant bij KPN krijg je maar liefst 3 maanden extra korting op zakelijk internet (KPN geeft zelf al 6 maanden korting) en betaal je daarnaast géén aansluitkosten! Combineer je internet met een kleinzakelijk mobiel abonnement? Dan ontvang je ook nog eens € 6,20 korting op je mobiel abonnement!

Kleinzakelijk internet

Perfect voor jou als zzp'er. Geen poespas, gewoon snel en betrouwbaar internet voor kleine (thuis)kantoren.

 • Ontvang 3 extra maanden korting bovenop lopende acties
 • Geen aansluitkosten (t.w.v. € 20,66 ex. btw)
 • Up- en downloadsnelheden tot 1 Gbit/s
 • 24/7 zakelijke service

Kleinzakelijk mobiel

Een zakelijk telefoon abonnement combineren met je zakelijke internetabonnement is erg aantrekkelijk bij KPN.

 • € 6,20 korting per mobiel abonnement 
 • Unlimited data en belminuten
 • € 4,13 per maand korting op Spotify Premium.

Als zzp'er kiezen voor zakelijk of particulier internet?

Natuurlijk wil jij als zzp'er razendsnel internet ter beschikking hebben. In eerste instantie lijkt een particulier abonnement misschien voordeliger, maar een zakelijk internetabonnement levert je als zzp'er diverse fiscale voordelen op. Daarnaast profiteer je van een 24/7 servicegarantie + vele extra's. Wel zo fijn.

Zijn internetkosten aftrekbaar voor zzp’ers?

Als zzp’er mag je internetkosten alleen aftrekken voor de Belastingdienst als jij kunt aantonen dat je het zakelijk gebruikt. De kosten van een wifi-netwerk op kantoor mag je dus volledig aftrekken. De internetkosten van een wifi-netwerk thuis, dat je ook zakelijk gebruikt, zijn moeilijk aftrekbaar, aangezien je het internet dan ook voor veel andere zaken gebruikt. Gebruik je dagelijks 8 uur zakelijk internet maar surf je daarnaast ook nog 2 uur privé het internet af? Dan is 80 procent van je internetabonnement zakelijk, dus mag je dat percentage van de kosten zakelijk aftrekken. Gebruik je het alleen zakelijk? Dan is het volledig aftrekbaar. 

Overstappen naar een zakelijk internetabonnement

Wil je van een particulier abonnement overstappen naar een zakelijk internetabonnement voor thuis of voor je kantoor? Dat is heel simpel. Met één telefoontje wordt alles voor je geregeld. Je bespreekt je wensen met de KPN adviseur. Hij/zij plaatst de order voor je en voert daarbij de extra korting door wanneer jij jouw lidmaatschapsnummer doorgeeft. Je hoeft zelf niks op te zeggen bij je oude provider. Dit wordt allemaal (gratis) voor je uit handen genomen!

Overstapservice van KPN

Neem nu contact op met één van de adviseurs van KPN om direct je overstap te regelen en te profiteren van de fiscale voordelen!
Naar de shop
Logo kpn

Voorwaarden van de KPN kortingsactie

Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe kleinzakelijke klanten. Heb je wel al een mobiele (zakelijke of consumenten) aansluiting en sluit je zakelijk internet erbij af? Dan kun je wel gebruikmaken van de actie. 

Ben al lid bij ZZP Nederland?
Ben je al aangesloten bij ZZP Nederland en heb je toen een kleinzakelijk abonnement van KPN afgenomen? Dan kan je helaas niet profiteren van het aanbod van KPN om 3 jaar lang gratis het abonnement Basis bij ZZP Nederland te krijgen. Het aanbod van KPN geldt namelijk alleen voor nieuwe leden van ZZP Nederland.

Om je toch tegemoet te komen bieden wij jou, bij upgrade van jouw abonnement, een eenmalige korting van € 22,50 voor het eerste jaar aan. Als je van dit aanbod gebruik wilt maken, stuur dan een e-mail naar administratie@zzp-nederland.nl met je aansluitnummer en vermeld naar welk abonnement (Plus of Premium), je met korting wilt upgraden.

Op deze pagina