Corona

Wat doet ZZP Nederland?

De overheid ziet in dat ze bij de concrete uitwerking van de maatregelen hulp nodig heeft vanuit de praktijk, daarom hebben ze ZZP Nederland gevraagd zitting te nemen in een klankbordgroep. Dit betekent dat we alle zaken die jullie ons melden in kunnen brengen. Naast de ministeries hebben we korte lijnen met de uitvoerende organisaties, zoals de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG/Divosa), de Belastingdienst, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en UWV. Ook bij deze organisaties kunnen we melding maken van zaken die eventueel niet goed gaan. Mocht je dus ergens tegen aan lopen meld het ons dan via info@zzp-nederland.nl. Dan nemen wij het zeker mee.

Op onze website houden we alle informatie zo goed als mogelijk actueel. Via deze link kom je op de pagina waar alle informatie staat. Deze pagina wordt dagelijks geactualiseerd.

Wij helpen jou bij je aanvraag

ZZP Nederland gaat ondernemers helpen die het niet lukt om zelfstandig de aanvraag voor een steunmaatregel te doen. Hiervoor hebben wij de hulp ingeroepen van enkele,  bij ZZP Nederland, collectief aangesloten organisaties, te weten; de coöperatie van Kubus administratie- en advieskantoren, de Vereniging van Budgetcoaches en Schuldhulpverleners (NVVBS) en de Vereniging van Salarisadministrateurs (VNSa). Hierdoor is voldoende kennis, maar vooral capaciteit, in huis om zzp’ers te kunnen helpen. 

Met dit initiatief hopen we de aanvraagprocedure voor de zelfstandig ondernemer te vergemakkelijken en tegelijkertijd te bespoedigen zodat de ondernemer in deze voor hem onzekere periode zo snel mogelijk kan profiteren van het steunpakket. 

Heb je hulp nodig met de aanvraag?

Ben je nog niet aangesloten bij ZZP Nederland? Sluit je dan eerst aan.
(085) 3032878 Contact
ondernemer aan het werk