Collectieve zorgverzekering 2009 ZZP’ers kan voordeliger

Collectieve zorgverzekering 2009 ZZP’ers kan voordeliger

De collectieve zorgverzekering 2009 voor ZZP’ers en kleine zelfstandigen kan voordeliger. Niet dat de premies voor de basisverzekering 2009 veel zullen veranderen, de collectiviteitkorting maakt het verschil. Voor kleine zelfstandigen en ZZP’ers is het collectief van ZZP Nederland en Menzis een aardige uitkomst met een aardige besparing voor het hele gezin.

Aangeslotenen van ZZP Nederland profiteren in 2009 van een collectieve korting van 7% op de basisverzekering 2009. De premies voor de basisverzekering zullen binnenkort bekend gemaakt worden, maar zullen weinig verschillen van 2008.

200 Euro besparen op basisverzekering in 2009
Een gemiddeld gezin kan hierdoor al snel ca € 200,- per jaar besparen, terwijl de dekking van de verzekering gelijk blijft. Ook op de aanvullende verzekeringen van Menzis geldt een fikse korting van 9%.

Overstappen naar collectieve basisverzekering kan gemakkelijk
Veel mensen vinden het overstappen van de ene verzekering naar een nieuwe zorgverzekeraar  lastig en omslachtig terwijl er voor 2009 een behoorlijke besparing gerealiseerd kan worden. Om het gemakkelijk voor iedereen te maken zorgt Menzis er voor dat uw huidige zorgverzekering automatisch wordt stopgezet en u in de voordelige collectiviteit gaat vallen. Ook zelfstandigen die nu reeds bij Menzis verzekerd zijn kunnen gebruik maken van het collectief van ZZP Nederland.

Wie kan deelnemen aan de collectieve basisverzekering 2009
In principe is de collectieve basisverzekering 2009 voorbehouden aan ZZP’ers en kleine zelfstandigen. Ook bedrijven met enkele personeelsleden kunnen gebruik maken van de collectieve basisverzekering 2009 van Menzis en ZZP Nederland. Voorwaarde is wel dat verzekerden aangesloten zijn bij ZZP Nederland.

Menzis betaalt ook nog eens uw contributie voor 2009
De bijdrage voor aansluiting bij ZZP Nederland bedraagt slechts 20 Euro per kalenderjaar. Voor zelfstandigen die nu (nog) niet aangesloten zijn bij ZZP Nederland en een Menzis basisverzekering afsluiten betaalt Menzis de jaarcontributie van 20 Euro in het eerste jaar (van 1 maart 2009 tot 1 maart 2010).

Menzis aanwezig op de Nationale ZZP Infodagen
Tijdens de Nationale ZZP Infodagen op zaterdag 15 en zondag 16 november kunt u bij Menzis informatie aanvragen over de collectieve basisverzekering 2009 voor zelfstandigen. Ook kunt u hier direct een verzekering afsluiten, de exacte premies zijn dan bekend.

Meer informatie basisverzekering 2009:
Direct een basisverzekering aanvragen kan hier
Meer info over de vergoedingen van Menzis vindt u hier
Meer info over de Nationale ZZP Infodagen vindt u hier

Deel deze pagina: