Home

Algemene voorwaarden voor zzp'ers

Wil je algemene voorwaarden (laten) opstellen voor jouw onderneming? Dan ben je bij ZZP Nederland aan het juiste adres. Naast algemene voorwaarden moet je ook denken aan een overeenkomst van opdracht, privacyverklaring of bijvoorbeeld een geheimhoudingsverklaring.

Contracten op maat

Wil je er zeker van zijn dat de algemene voorwaarden voor jouw bedrijf goed opgesteld zijn? Als Plus en Premium lid maak je onbeperkt juridische documenten op maat, zoals professionele algemene voorwaarden. Volledig digitaal en super eenvoudig. 

Contracten op maat

contracten documenten dossiers icon

Gratis modelcontracten

Wij bieden gratis modelcontracten aan die je zelf kan aanpassen naar jouw situatie. De voorwaarden zijn individueel aan te passen. We adviseren je om de inhoud goed te controleren.

Gratis modelcontracten

Juridisch advies abonnement

Heb je al algemene voorwaarden of krijg je een overeenkomst voorgeschoteld die je wilt laten nakijken? Dan kun je dit binnen ons juridisch abonnement laten nakijken door een van onze juristen. Daarnaast kan je te alle tijden met een geschil of zakelijk conflict contact opnemen met de juristen van ZZP Nederland. Heb je bijvoorbeeld incassoproblemen? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Zodra je een geschil hebt of een conflict dat escaleert, heb je een jurist of advocaat nodig. Het juridische abonnement kost € 90,- per jaar en is inbegrepen in het Premium lidmaatschap.

Juridisch advies abonnement

Lees meer:

Op deze pagina