Nieuws

ANWB en ZZP Nederland slaan handen ineen

samenwerking ZZP Nederland en ANWB handen schudden

ZZP Nederland is een strategische samenwerking aangegaan met ANWB Zakelijk. Als grootste belangenorganisatie voor zzp’ers in Nederland zijn we continu op zoek naar waardevolle partners. In sommige gevallen zijn de belangen en raakvlakken zo groot dat het logisch is om te kiezen voor een strategisch partnership. Zo ook met ANWB Zakelijk, autoriteit op het gebied van mobiliteit en waarschijnlijk bij eenieder nog het meest bekend om hun pechhulp.

Zelfstandig ondernemerschap en mobiliteit komen samen
ANWB Zakelijk vertegenwoordigt een grote groep zzp’ers. Voor deze achterban kan de dienstverlening van ZZP Nederland, zoals voor elke zelfstandig ondernemer, erg relevant zijn. Ook leven er meerdere mobiliteitsvraagstukken zoals de overstap naar elektrisch rijden, nieuwe wet- en regelgeving, emissiezones en administratieve last, in zowel Den Haag, als bij werkgevers, consumenten en dus ook zelfstandig ondernemers. Wat is voor zelfstandig ondernemers de best passende oplossing? Met de expertise en kennis van ANWB wil ZZP Nederland haar achterban informeren en haar dienstverlening op dit gebied met relevante partners uitbreiden. En zo staan we samen sterker!

Mariëlle Rensel, directeur ZZP Nederland: "Als ZZP Nederland zijn we continu bezig om onze dienstverlening aan te laten blijven sluiten bij de behoefte van zelfstandig ondernemers. Daarbij is het van belang dat we de ontwikkelingen op de verschillende vraagstukken nauw blijven volgen. Mobiliteit is zo’n vraagstuk. Niet alleen in het kader van duurzaamheid (uitstoot), maar ook ruimte (wegennet), kosten (rekeningrijden) en flexibiliteit. De strategische samenwerking met ANWB zorgt dat we dicht op de ontwikkelingen en informatie zitten. Als kennispartners vullen we elkaar mooi aan, zodat onze beider achterban daar voordeel van gaat hebben."

Arne de Greeff, commercieel manager ANWB Zakelijk: "Door de samenwerking met ZZP Nederland kunnen ook wij de Nederlandse ondernemer nog beter een stem geven en adviseren over uitdagende mobiliteitsvraagstukken. Daarnaast kunnen we onze achterban, naast voorbereid op weg gaan, met deze samenwerking met ZZP Nederland ook helpen met ondernemersvraagstukken buiten mobiliteit om. Als ANWB staan wij voor ‘helpen plus’, samen helpen, is beter dan alleen. Deze samenwerking past daar perfect bij.

Geplaatst op 5 juli 2023