Nieuws

Connie Maathuis start per 1 mei als directeur VZN

Reageren
Connie Maathuis directeur VZN

Per 1 mei 2024 start Connie Maathuis als directeur van Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN). Het bestuur en de leden van de koepelvereniging stemden hier vandaag mee in. Zelfstandig ondernemer Maathuis is momenteel directeur van de NVI, de brancheorganisatie van gecertificeerde incassobureaus. Zij heeft ruime ervaring in diverse bestuurlijke rollen, zoals bij de Kamer van Koophandel Amsterdam en de Stichting Vrouwelijke Enterpreneurs.  

Sinds de start van VZN in 2020 is het hard gegaan met de koepelorganisatie voor belangenbehartigers van zzp’ers. VZN kreeg er leden bij en vertolkt de stem van zelfstandigen inmiddels in veel gesprekken met politiek Den Haag en aan meerdere maatschappelijke overlegtafels, zoals de SER. 

VZN-Voorzitter Cristel van de Ven: “Ik blij dat Connie Maathuis onze vereniging komt versterken met haar ondernemende karakter en haar ervaring. Met Connie kunnen we de volgende stappen zetten in de verdere professionalisering van onze vereniging.” 

Connie Maathuis: “Als zelfstandig ondernemer zonder personeel heb ik VZN vanaf de start gevolgd. Ik ben verheugd om actief te kunnen bijdragen aan het behartigen van de belangen van zelfstandigen in politiek en polder”.

Geplaatst op 30 april 2024
0 Reacties Plaats een reactie
Reactie toevoegen

Log in bij ZZP Nederland om reacties te kunnen plaatsen.

Inloggen