Nieuws

Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten sluit collectief aan bij ZZP Nederland

Banner logo NVDA

Sinds 1 juni 2023 is de Nederlandse Vereniging van Doktersassistenten (NVDA) collectief aangesloten bij ZZP Nederland. Deze samenwerking biedt veel voordelen voor beide organisaties en hun leden.

Belangenbehartiging

Zowel de NVDA als ZZP Nederland hebben als doel om de belangen van hun leden te behartigen. De NVDA vertegenwoordigt de belangen van doktersassistenten in diverse werkvelden, terwijl ZZP Nederland zich inzet voor de belangen van alle zelfstandige ondernemers zonder personeel. Door samen te werken en gezamenlijk op te treden vormen zij een krachtige stem in politiek Den Haag. Dit vergroot de mogelijkheden om beleid te beïnvloeden dat van belang is voor zelfstandige doktersassistenten.

Samenwerking

Daarnaast kunnen beide partijen, door hun kennis en expertise te bundelen, waardevolle informatie en ondersteuning bieden aan de leden van de NVDA. Dit kan variëren van het verstrekken van ondernemersadvies en verzekeringsinformatie tot het delen van praktische tips en richtlijnen voor  succesvol ondernemerschap.

Win-win

De samenwerking tussen de NVDA en ZZP Nederland is een win-win situatie. Het stelt beide organisaties in staat om hun leden beter te ondersteunen, hun belangen effectiever te behartigen en gezamenlijk op te komen voor de rechten en het welzijn van zelfstandige doktersassistenten.

Korting

Met deze samenwerking krijgen bij de NVDA aangesloten zzp-doktersassistenten € 4 korting op het lidmaatschap van ZZP Nederland. De kosten zijn dan € 18,50 per persoon in plaats van € 22,50 (excl. BTW) per jaar. Aanmelden kan hier. Ook als je een Plus of Premium account afsluit krijg je korting, € 5,- op een Plus abonnement en € 10,- op een Premium abonnement.

Ben je zelf al aangesloten bij ZZP Nederland maar ook bij de NVDA, dan kan je bij onze administratie jouw lidmaatschap laten omzetten naar het collectief van NVDA.

Geplaatst op 6 juni 2023