Nieuws

ZZP Nederland gaat samenwerken met XpertHR

Reageren
Handen schudden voor samenwerking

De grootste belangenorganisatie voor zzp’ers, ZZP Nederland, gaat samenwerken met XpertHR. Op deze manier kunnen de duizenden abonnees van ZZP Nederland die werken in de HR of accountancy met korting gebruikmaken van de diensten van XpertHR.

ZZP Nederland is altijd op zoek naar betere dienstverlening voor haar leden. Door deze samenwerking krijgen de abonnees van ZZP Nederland die in de HR of accountancy werkzaam zijn toegang tot juridisch gecheckte kennis en tools, hebben ze toegang tot de grootste cao-databank van Nederland, kunnen werkprocessen worden geoptimaliseerd met praktische tools, praktijkcases, checklists, handige (reken)tools en arbeidsrechtelijke informatie. 

Het mes snijdt in dit geval aan 3 kanten. Onze abonnees krijgen korting op toegang tot zeer specifieke vakinhoudelijke kennis, XpertHR breidt haar klantenbestand uit en vanuit XpertHR kunnen zzp’ers gratis lid worden van ZZP Nederland
Harry Kuiper, directeur ZZP Nederland:

Over XpertHR

XpertHR is dé kennispartner voor zzp'ers in HR of accountancy. Als zzp'er krijg je te maken met verschillende vraagstukken. Met XpertHR heb je alle HR-kennis en tools op één plek, van een dynamische wetgevingskalender tot 400+ voorbeelddocumenten, praktijkvoorbeelden en 2000 cao’s. 40.000 HR-professionals wereldwijd maken gebruik van XpertHR. XpertHR is onderdeel data & analytics company RELX. Lees hier meer over hoe XpertHR  de leden van ZZP Nederland kan helpen.

Bron
ZZP Nederland
Beeld
XpertHR
Geplaatst op 13 maart 2024
0 Reacties Plaats een reactie
Reactie toevoegen

Log in bij ZZP Nederland om reacties te kunnen plaatsen.

Inloggen