ZZP Nederland geeft zelf het belastingboek 2016 uit

Belastingen
ZZP Nederland

Met de groter groeiende groep Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) blijken er erg veel vragen te zijn over de regels van de Belastingdienst. Zelfstandigen laten veel voordeel liggen bij aftrekposten waar ze wel recht op hebben. Dat was voor Stichting ZZP Nederland een reden om een eigen boek over belastingen uit te geven.

Het boek ‘Belastingwijzer voor Zelfstandigen 2016’ geeft op toegankelijke wijze uitleg over het grote oerwoud aan belastingregels. Het boek behandelt alle regels die voor zelfstandigen van toepassing zijn. Een goede uitleg over welke kosten aftrekbaar zijn, alle fiscale aftrekposten op een rij, de diverse belastingtarieven van 2015 en 2016, btw-regelingen, middelingsregeling, autokosten, milieuvriendelijke autoregeling etc.

In het boek is ook ruim aandacht voor de nieuwe modelovereenkomsten die per 1 mei 2016 zullen gaan gelden in plaats van de VAR-verklaring. Ook over toeslagen en heffingskortingen is het boek duidelijk, maar al te vaak vergeten zelfstandigen deze posten toe te passen waardoor men feitelijk meer belasting betaalt dan noodzakelijk is.

Het boek dat je honderden euro's kan besparen

Per 12 maart beschikbaar.

Het boek verschijnt op 12 maart maart en is nu al met introductiekorting bij voorintekening te bestellen (alleen voor aangesloten zelfstandigen).

Nu bestellen

Deel deze pagina: