Opdrachten

Viad

Bent u een zelfstandige zonder personeel (ZZP) en werkzaam in de ingenieursbranche? Dan hebben wij een mooie aanbieding voor u! Als aangesloten zelfstandige bij ZZP Nederland krijgt u een gratis jaarabonnement bij VIAD. VIAD is een online platform waar op een transparante wijze vraag en aanbod in de ingenieursbranche bij elkaar wordt gebracht.

Meer informatie 


Bouwmaat

ZZP Nederland is een samenwerking aangegaan met Bouwmaat. Via de website www.Allesvoorslimmerbouwen.nl  kunt u klussen vinden, waar u op in kunt schrijven. U moet er dan wel voor zorgen dat u een profiel heeft aangemaakt.

Naast potentiële opdrachten uit de buurt, voorziet Bouwmaat de vakman ook van andere diensten en voordelen. Een platform met interessante artikelen en tips over slim ondernemen, hogere omzet behalen en meer vrije tijd. U vindt hier alles onder één dak.  


Jellow

ZZP Nederland werkt samen met Jellow. Jellow brengt ZZP'ers werkzaam in de zakelijke dienstverlening rechtstreeks in contact met interessante opdrachtgever. U kunt uw eigen profiel aanmaken en u zo etaleren bij een van de snelgroeiende groep opdrachtgevers met landelijke dekking. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van Jellow Services, zoals het uitbesteden van contractmanagement, debiteurenrisico's etc. Meer over Jellow en aanmelden.


ZP&Co

De coöperatie ZP&co is een organisatie die expertise Zelfstandig Professionals bemiddelt naar opdrachten in het bedrijfsleven (top 500 bedrijven en grotere MKB bedrijven) en (Semi) overheidsbedrijven zoals ministeries, Provincies, Gemeenten, Waterschappen, Politie, Defensie, Woningbouwverenigingen, Gezondheidszorg, Onderwijs en Universiteiten. Via de website van ZP&Co kunt u inschrijven om opdrachten te verkrijgen.

Deel deze pagina: