Ledenvoordelen

Korting op E-Learning workshop van de eLearning eXpert Group!

Eigen online training opzetten

Houd jij als ondernemer alle veranderingen in de markt nauwlettend in de gaten? Dan begrijp je hoe belangrijk het is om gebruik te maken van digitale mogelijkheden. Deze technologie geeft jou als zzp'er een aanzienlijke voorsprong op grotere bedrijven, omdat je snel kunt schakelen en de tools heel betaalbaar en gemakkelijk toepasbaar zijn.

Zet de eerste stappen naar online werken

Deel je regelmatig kennis met je klanten – als trainer, coach of andere dienstverlener – dan wordt er tegenwoordig van je verwacht dat je dat ook online doet. Maar hoe maak je nou die overstap van volledig offline naar (geheel of gedeeltelijk) online werken? De eLearning eXpert Group wil je graag helpen om die eerste stappen te zetten. 

ELearning eXpert Group werkt al meer dan 20 jaar online en heeft door kostbare trial and error de beste werkwijze weten te ontwikkelen. Ze kennen de valkuilen waar jij niet meer in hoeft te trappen! Vanuit deze kennis en expertise biedt onze partner eLearning eXpert Group verschillende korte en langere trainingen en opleidingen over het ontwikkelen van je eigen e-learning programma’s.

Het volledige aanbod bekijken

In één dag je eigen online training opzetten

Wil je ook je trainingen online gaan aanbieden, maar heb je hier nog geen ervaring mee? Met de ééndaagse workshop “Je Eerste E-Learning Programma” (live online), ga je onder onze begeleiding aan de slag met de opzet van je eigen online training. Als lid van ZZP Nederland ontvang je maar liefst 15% korting op deze workshop!

Wat je gaat doen tijdens de workshop

Gedurende de dag werk je heel gefocust en krijg je in relatief korte tijd veel gedaan. Je leert niet alleen wat je moet doen om een inspirerende online training te maken, maar je maakt zelfs al je eerste video! Kortom: een workshop boordevol tips, trucs en praktijk. Elke deelnemer krijgt persoonlijke feedback op de ingestuurde praktijkopdrachten. Aan het einde van de dag heb je al een concreet product gemaakt! 

Meer over de eendaagse workshop

Je inzet wordt beloond

Als je alle sessies hebt bijgewoond en aan het eind van de training slaagt voor een toets/quiz, verdien je een certificaat. Leuke bijkomstigheid: dit certificaat is tevens een voucher ter waarde van 50% van de workshop. Die kun je als korting inzetten bij aankoop van een vervolgtraining (3 maanden geldig).

Praktische informatie over de workshop

Nadat je de bestelling hebt geplaatst word je toegevoegd aan de groep. Enkele dagen vóór de start van de workshop krijg je de inloggegevens. Het enige dat je nodig hebt is een goede internetverbinding. Je kunt de training volgen met een mobiel apparaat, maar op een laptop of desktop heb je natuurlijk een mooier beeld tijdens de presentaties.

Na de workshop

Na het volgen van de workshop ben je in staat om aan de slag te gaan met jouw eigen e-learning samen te stellen. Weet je nog niet op welk platform je dat wilt doen? De eLearning eXpert Group heeft een eigen platform ontwikkeld waarop jij je e-learning kan bouwen. Wat erg handig is, dat er standaard een webwinkel is inbegrepen waar jij je trainingen kan verkopen aan klanten. Je krijgt als lid van ZZP Nederland ook hier 15% korting op de licentiekosten! 

Waarom werken met e-learnings?

Het werken met e-learnings geeft heel veel voordelen. Zo laat je altijd de beste versie van jezelf zien,  is het heel schaalbaar en kun je grote groepen klanten bedienen en is het een fantastische manier om een 'passief inkomen' te genereren. In onderstaande video wordt uitgelegd hoe jij geld kan verdienen via een e-learning programma.

Externe video URL

Over eLearning eXpert Group

De eLearning eXpert Group is een groeiend, online bedrijf. Het is onze passie om ondernemers te leren hoe ze hun eigen professionele e-learning programma’s maken en daar geld mee verdienen. Dat doen we via praktijkgerichte trainingen en opleidingen en door het aanbieden van een online leerplatform. We hebben een enorme drive om onze klanten te laten slagen. Daar doen we alles voor! We staan bekend om onze uitstekende service, de persoonlijke ondersteuning, snelle support en korte lijnen. Moderne technologie met de mens op de eerste plaats.

Ga nu met korting en onder professionele begeleiding aan de slag met je eigen online training!

Op deze pagina