Ledenvoordelen

Korting op de opleidingen & trainingen van ICM!

Opleidingen en trainingen voor zzp'ers

Ontwikkel jezelf als zzp’er door het volgen van een opleiding of training in jouw vakgebied. ZZP Nederland heeft een samenwerking met ICM opleidingen & trainingen zodat jij met 5% korting op de leskosten een opleiding of training kunt volgen bij ICM!

Kies uit een aanbod van ruim 250 opleidingen en trainingen. Ter inspiratie vind je hieronder de top 10 van de meest relevante opleidingen en trainingen voor zzp’ers bij ICM.  

Top 10 relevante opleidingen & trainingen

In deze door de NOBCO en de ST!R geaccrediteerde opleiding ontwikkel jij je in 5 maanden tot professioneel coach. Je leert hoe je verschillende coachingstechnieken en -instrumenten hanteert, krijgt inzicht in je eigen kracht als coach en weet deze op natuurlijke wijze in te zetten. 

Meer informatie

Scherp je trainingsvaardigheden aan en krijg inzicht in je persoonlijke stijl en kracht als trainer tijdens deze opleiding. 

Meer informatie

In deze training leer je hoe je veranderingen binnen een team, afdeling of organisatie in goede banen leidt. Na afloop kun je met de juiste strategie verandertrajecten succesvoller managen. 

Meer informatie

In deze opleiding leer je hoe je projecten succesvol managet en hoe je constructief aan projecten deelneemt. Na afloop kun je een professioneel projectplan opstellen en hanteren. 

Meer informatie

Leer effectieve adviesgesprekken voeren, je geloofwaardigheid als adviseur te vergroten en om te gaan met weerstand. 

Meer informatie

Kom sterker te staan als professional en ontdek hoe je vanuit meer innerlijke rust en voldoening richting geeft aan je leven. 

Meer informatie

Leer hoe je jezelf sterker neerzet als professional, je ideeën helder overbrengt en je invloed vergroot in de samenwerking met anderen. 

Meer informatie

Ontdek welke richtlijnen, certificeringen en instrumenten er zijn voor duurzaam ondernemen en schrijf een adviesrapport over hoe je deze kunt toepassen in jouw organisatie. 

Meer informatie

In deze training leer je hoe je met jouw persoonlijke netwerkstijl je netwerk vergroot, onderhoudt en inzet. 

Meer informatie

In deze training leer je hoe je verhalen effectief inzet in je werk om je boodschap helder en overtuigend te verspreiden. 

Meer informatie

Studeren met korting!

Ga je als lid van ZZP Nederland een opleiding of training volgen bij ICM? Dan profiteer je van 5% korting op de leskosten! Tel uit je winst. Kies een opleiding of training uit de hierboven genoemde top 10 of een andere - voor jou - relevante opleiding of training. De korting is namelijk geldig op het complete aanbod van ICM. Neem eens een kijkje op de website van ICM en kies de opleiding of training die bij jou past! Vergeet niet de kortingscode hieronder te gebruiken die aan je wordt getoond wanneer je bent ingelogd. 

Alle cursussen bekijken

Sluit je weer aan!

Neem contact op met onze administratie om je lidmaatschap opnieuw te activeren en gebruik te kunnen maken van dit voordeel.
085 30 32 878 administratie@zzp-nederland.nl
Lidmaatschap heractiveren

Over ICM opleidingen & trainingen

Sinds 2003 helpen we bij ICM opleidingen & trainingen iedere dag individuen, teams en organisaties hun ambities waar te maken. Wij bieden ruim 250 opleidingen en trainingen, ontwikkelen leeroplossingen op maat voor organisaties en organiseren het hele jaar door evenementen en workshops. 

Wij geloven dat wanneer je weet wie je bent en waar je voor staat, je meer voldoening ervaart en meer van betekenis kunt zijn voor je omgeving. Wij helpen je daarbij door een leercontext te bieden waarin we je ondersteunen én uitdagen om stappen te maken en je eigen verwachtingen te overtreffen. 

Volg nu een cursus met korting bij ICM en zet de volgende stap als zzp'er!

Op deze pagina