Ledenvoordelen

Korting op opleidingen en cursussen van de LOI

Leidse Onderwijs Instellingen

Als zzp’er weet je maar al te goed dat het belangrijk is om je te blijven ontwikkelen in je vakgebied, om je kennis te verdiepen of juist te verbreden. Daarom heeft ZZP Nederland een samenwerking met de LOI. We hebben gezamenlijk een top 10 opgesteld van de meest relevante cursussen en opleidingen voor ondernemers.  

Korting op cursussen en opleidingen

Als je via ZZP Nederland een cursus of opleiding afneemt krijg je standaard 5% korting, ook bovenop lopende acties! Dat is mooi meegenomen. Kies je ervoor om de cursus of opleiding in één keer te betalen in plaats van in delen, dan krijg je nog eens 3% extra korting. Dat komt neer op een korting van 8%. Je krijgt deze korting op het totale cursus- en opleidingenaanbod van de LOI. Onderaan de pagina vind je een selectie van cursussen waarvan wij denken dat deze extra relevant zijn voor jou als zzp'er. Staat hier geen cursus tussen die jou aanspreekt? Kijk dan vooral op de website van LOI en zoek zelf de cursus uit die bij jou past. Vergeet hierbij niet de kortingscode te gebruiken die wordt getoond als je bent ingelogd. 

STAP-Budget

Wist je dat je sinds 2022 gebruik kunt maken van het STAP-budget om je te laten bijscholen of omscholen? Het STAP-budget is een budget van € 1.000,- dat je per persoon één keer per jaar kunt aanvragen. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt het bedrag betaald aan de opleider. De aanvragen worden beheerd en uitgevoerd door het UWV. De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) houdt een scholingsregister bij met daarin de opleidingen waarvoor je het STAP-budget kunt aanvragen. Een STAP-budget aanvragen kan alleen als de scholingsactiviteiten in het scholingsregister staan. Houd er verder rekening mee dat de kans bestaat dat het totale budget voor een periode al is uitgegeven waardoor jij buiten de boot valt. In dat geval is de korting die je via ZZP Nederland krijgt extra fijn!  

Onze top 10 cursussen en opleidingen van de LOI

Met de deeltijdcursus Basiskennis ondernemerschap van de LOI doe je alle kennis op om succesvol een onderneming te starten en te runnen. Je leert o.a. een ondernemingsplan schrijven, een goede administratie voeren en leidinggeven.

Lees meer

De LOI-cursus Starten als zzp’er (deeltijd) is een optimale voorbereiding voor iedereen die met succes een eigen onderneming wil beginnen. Tijdens de cursus leer je hoe je een product of dienst verkoopt, opdrachten binnenhaalt en met klanten omgaat.

Lees meer

Tijdens de LOI-cursus Illustreren als ZZP’er (deeltijd) leer je werken met diverse materialen en tekenprogramma’s. Bovendien bereidt de cursus perfect voor op een carrière als zelfstandig illustrator.

Lees meer

De korte opleiding HBO Verander- en Innovatiemanagement is voor iedereen die in een organisatie te maken krijgt met (sterk) veranderende omstandigheden en innovatieprojecten. Diploma biedt mogelijkheid tot vrijstelling bij de bachelor HBO Management.

Lees meer

De LOI-cursus Effectief coachen en communiceren met NLP (deeltijd) leert je NLP-technieken effectief toepassen. Je leert o.a. over (non)-verbale communicatie, doelen stellen, emoties en gedrag, de kracht van vragen stellen en strategieën.

Lees meer

Wil je je opnieuw als verpleegkundige laten registreren in het BIG-register, maar voldoe je niet aan de werkervaringseis? Deze korte cursus in deeltijd van de LOI bereid je perfect voor op het officiële examen Herregistratie BIG.

Lees meer

In de deeltijdcursus Eigen webwinkel starten van de LOI leer je alles over het bouwen en onderhouden van een webshop. Zo leer je o.a. over marketing, webdesign en het schrijven van aantrekkelijke teksten. Met deze cursus wordt je webshop een succes!

Lees meer

Met deze deeltijdcursus van de LOI leer je op professionele wijze advies geven en raak je bekend met de benodigde gesprekstechnieken en hulpmiddelen. Alle aspecten van consultancy komen aan bod. Na afloop kun je aan de slag als adviseur/consultant.

Lees meer

De LOI-cursus Schrijven voor het web (deeltijd) leert je pakkende, heldere en overtuigende teksten schrijven voor websites, nieuwsbrieven en social media. Ook leer je werken met zoekwoorden om je site beter te laten scoren in zoekmachines als Google.

Lees meer

De masterclass Entrepreneurship van LOI Hogeschool (deeltijd) leert je denken en handelen als een ondernemer. De masterclass omvat een onderdeel uit de volledige MBA-opleiding. Succesvolle afronding biedt bij doorstroming mogelijkheid tot vrijstelling.

Lees meer

Op deze pagina