(050) 700 1950
Stuur een bericht

Arbeidsongeschiktheid ZZP

ZZP Nederland heeft voor haar achterban bij diverse verzekeraars zeer aantrekkelijke kortingen weten te bedingen voor de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV).

Direct online afsluiten

U kunt via onderstaande link een premie berekenen en de arbeidsongeschiktheidsverzekering direct online afsluiten.

LET OP! Dit is alleen mogelijk voor klasse 1 en 2 beroepen (geen fysieke arbeid).

Berekenen en/of advies*

U kunt via onderstaande link een vergelijking maken tussen meerdere verzekeraars en een premie indicatie aanvragen.

*Dit is mogelijk voor alle beroepsklassen.
 


Is een arbeidsongeschiktheidsverzekering duur?

Ondanks dat ZZP Nederland voor haar achterban bij diverse verzekeraars zeer aantrekkelijke kortingen heeft weten te bedingen voor de AOV's, denken nog steeds veel mensen dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering heel duur is. Maar de laatste jaren is de markt in beweging gekomen en is veel meer maatwerk beschikbaar.

Zo zijn er steeds meer oplossingen dan alleen de dure oplossing van een volwaardige AOV tot eindleeftijd die voor veel ZZP’ers te duur is. Er zijn verzekeringen mogelijk met een beperkte uitkeringsduur. Wie ziek wordt, kan dan bijvoorbeeld twee of vijf jaar terugvallen op een uitkering. Omdat de uitkeringsduur beperkter is en dus niet tot aan de pensioenleeftijd hoeft te worden uitgekeerd, zijn dit soort oplossingen een stuk betaalbaarder. Hierbij dient goed gekeken te worden naar een eventueel partnerinkomen, financiële reserves en de risico’s van een beperktere dekking. Maar wij, als ZZP Nederland bieden u diverse polissen van diverse maatschappijen aan met veelal een collectieve korting. 

Gratis download “Zelfstandigen zijn bijna nooit ziek?”


Het afsluiten van een AOV is best lastig en complex. Toch zult u erover moeten nadenken voordat u een polis afsluit. Om het begrijpelijk te maken kunt u gratis een boekwerkje downloaden met alle uitleg over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

  1.  
    Download (786 kB)

    PDF BestandHulp nodig?

Bel voor meer informatie met onze verzekeringsadviseurs, voor een scherp premievoorstel met een uitstekende dekking.

050-7001952

Stuur ons een bericht