Collectieve korting zorgverzekering

Korting

Voor zzp'ers hebben we een collectieve zorgverzekering met leuke korting waar je niets voor hoeft te doen. Dat kan via Menzis, CZ, VGZ, ONVZ, Zilveren Kruis, Nationale Nederlanden en de Amersfoortse. De korting die ook geldt voor jouw partner en kinderen is maximaal 10% op de basisverzekering en maximaal 25% op de aanvullende verzekeringen. De kosten van het abonnement van € 22,50 heb je dus erg snel terugverdiend!

Diverse zorgaanbieders

ZZP Nederland heeft voor het jaar 2019 de mogelijkheden van een collectieve zorgverzekering bij diverse zorgaanbieders. Je kunt voor jou en voor je gezin een zorgverzekering afsluiten bij Menzis, CZ, VGZ, ONVZ, Zilveren Kruis, Nationale Nederlanden en de Amersfoortse. De korting kan oplopen tot maximaal 25%. Besparen is eenvoudig!

Let op: u moet zichzelf aanmelden bij de verzekeraar met het collectiviteitsnummer, anders krijgt u de korting niet. Als u zich in een lopend jaar bij ons aanmeldt en u wilt de korting ontvangen, dan gaat de korting in op de 1ste van de maand nadat u de verzekeraar het collectiviteitsnummer heeft doorgegeven.


Wil je gebruik maken van collectief voordeel op jouw zorgverzekering?

Sluit je dan aan bij Stichting ZZP Nederland voor slechts € 22,50 p.j. excl. btw. De kosten van het abonnement heb je met deze collectieve korting snel terugverdiend!

Aansluiten bij ZZP Nederland

Al aangesloten bij Stichting ZZP Nederland?

Dan kan je gelijk profiteren van collectief voordeel op jouw zorgverzekering. Om gebruik te maken van de collectieve zorgverzekeringen kan je onderstaande knop gebruiken. 

Deel deze pagina: