Collectieve korting zorgverzekering

Voor ZZP'ers hebben we een collectieve zorgverzekering met leuke korting waar u niets voor hoeft te doen. Dat kan via Menzis, CZ, VGZ, ONVZ, Zilveren Kruis en de Amersfoortse. De korting die ook geldt voor uw partner en kinderen is maximaal 10% op de basisverzekering en maximaal 15% op de aanvullende verzekeringen. De kosten van het abonnement van € 22,50 heeft u dus erg snel terugverdiend!

Diverse zorgaanbieders

ZZP Nederland heeft voor het jaar 2018 de mogelijkheden van een collectieve zorgverzekering bij diverse zorgaanbieders. U kunt voor u en voor uw gezin een zorgverzekering afsluiten bij Menzis, CZ, VGZ, ONVZ, Zilveren Kruis en de Amersfoortse. De korting kan oplopen tot maximaal 15%. Besparen is eenvoudig!


Wilt u gebruik maken van collectief voordeel op uw zorgverzekering?

Sluit u dan aan bij Stichting ZZP Nederland voor slechts € 22,50 p.j. excl. btw. De kosten van het abonnement heeft u met deze collectieve korting snel terugverdiend!

Aansluiten bij ZZP Nederland

Al aangesloten bij Stichting ZZP Nederland?

Dan kunt u gelijk profiteren van collectief voordeel op uw zorgverzekering. Om gebruik te maken van de Collectieve zorgverzekeringen kunt u onderstaande knop gebruiken. 

Deel deze pagina: