Collectieve korting zorgverzekering

Korting

Voor ZZP'ers hebben we een collectieve zorgverzekering met leuke korting waar u niets voor hoeft te doen. Dat kan via Menzis, CZ, VGZ, ONVZ, Zilveren Kruis, Nationale Nederlanden en de Amersfoortse. De korting die ook geldt voor uw partner en kinderen is maximaal 10% op de basisverzekering en maximaal 20% op de aanvullende verzekeringen. De kosten van het abonnement van € 22,50 heeft u dus erg snel terugverdiend!

Diverse zorgaanbieders

ZZP Nederland heeft voor het jaar 2018 de mogelijkheden van een collectieve zorgverzekering bij diverse zorgaanbieders. U kunt voor u en voor uw gezin een zorgverzekering afsluiten bij Menzis, CZ, VGZ, ONVZ, Zilveren Kruis, Nationale Nederlanden en de Amersfoortse. De korting kan oplopen tot maximaal 20%. Besparen is eenvoudig!


Wilt u gebruik maken van collectief voordeel op uw zorgverzekering?

Sluit u dan aan bij Stichting ZZP Nederland voor slechts € 22,50 p.j. excl. btw. De kosten van het abonnement heeft u met deze collectieve korting snel terugverdiend!

Aansluiten bij ZZP Nederland

Al aangesloten bij Stichting ZZP Nederland?

Dan kunt u gelijk profiteren van collectief voordeel op uw zorgverzekering. Om gebruik te maken van de Collectieve zorgverzekeringen kunt u onderstaande knop gebruiken. 

Deel deze pagina: