Ledenvoordelen

€ 100,- korting op AOV-advies

Zzp'er bellend aan het werk achter laptop

Als ondernemer is het extra belangrijk om een voorziening te regelen voor arbeidsongeschiktheid. Je hebt als zelfstandige namelijk geen werkgever waar je op terug kunt vallen. Daarnaast is er vanuit de overheid ook (nog) niks geregeld. We hebben goed nieuws voor je. Via ZZP Nederland kun je voordelig een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. En wist je dat je als Plus of Premium lid van ZZP Nederland ook nog eens € 100,- korting op een onafhankelijk AOV-advies krijgt? 

Waarom een AOV-adviesgesprek?

Zelf een AOV afsluiten kan riskant zijn. Je loopt het risico om onder- of oververzekerd te zijn, wat kan leiden tot financiële problemen wanneer je arbeidsongeschikt raakt. Een adviesgesprek met een van de ervaren AOV- adviseurs van ZZP Nederland Verzekeringen zorgt ervoor dat je met vertrouwen een AOV afsluit. Zij weten als geen ander welke dekkingen het beste passen bij jouw beroep, financiële situatie en persoonlijke omstandigheden. 

€ 100,- korting op een AOV-advies

De kosten voor een AOV-advies zijn standaard al erg laag bij ZZP Nederland Verzekeringen, namelijk € 399,-. Plus en Premium leden krijgen ook nog eens € 100,- korting op dit bedrag. Je betaalt dan slechts € 299,- voor een AOV-advies op maat. 

Zo claim je de korting

De € 100,- korting voor Plus en Premium leden is alleen geldig op een AOV op maat en dus niet wanneer je zelf een AOV afsluit (execution only). Op de factuur van het adviesgesprek wordt de korting automatisch in mindering gebracht. Hier hoef je dus niets voor te doen.

Hoe ziet het AOV-adviestraject eruit?

Met het adviestraject van ZZP Nederland Verzekeringen ben je verzekerd van onafhankelijk en professioneel advies door een erkend AOV-adviseur. Je gaat samen met een van onze adviseurs op zoek naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering die helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 In hoofdlijnen kun je het volgende verwachten van het adviestraject:

  1. Bereken een premie door de AOV-vergelijker in te vullen en vraag een adviesgesprek aan
  2. Een van onze adviseurs neemt telefonisch contact met je op en bespreekt je wensen en de mogelijkheden
  3. De adviseur berekent bij meerdere verzekeraars een premie
  4. Jij maakt een keuze
  5. Onze adviseur maakt alles in orde met de verzekeraar

Indicatie premie berekenen  Meer informatie

AOV afsluiten via ZZP Nederland Verzekeringen

Onze voordelige tarieven maken het mogelijk om verzekeringen af te sluiten tegen een betaalbare prijs. Bovendien bieden we kortingen bij diverse verzekeraars, waardoor je niet alleen op advies- en afsluitkosten bespaart, maar ook op de premie. 

Plan een adviesgesprek en ontdek hoe je jezelf kunt beschermen tegen arbeidsongeschiktheid!

Op deze pagina