KvK introduceert nieuwe app voor zzp’ers ism ZZP Nederland

Zelfstandigen
KvK

Op 16 januari 2017 presenteerde de Kamer van Koophandel (KvK)samen met ZZP Nederland, FNV Zelfstandigen, PZO-ZZP  een nieuwe app die het leven van zzp’ers makkelijk gaat maken: KvK Connect.

De nieuwe app gaat het leven van zzp’ers makkelijker maken omdat informatie die zzp’ers vroeger op allerlei plekken soms letterlijk moesten gaan halen nu op hun mobiele telefoon op maat beschikbaar komt. Zzp’ers kunnen elkaar zo eenvoudiger vinden en met elkaar gaan samenwerken. De KvK en de zzp-belangenorganisaties gaven tijdens de bijeenkomst een toelichting op het hoe en waarom van de app en op hun samenwerking. Ook de mogelijkheden van de app waren te zien.

Deze app is alleen toegankelijk voor zelfstandig ondernemers met een inschrijving in het handelsregister. Als die inschrijving al enige tijd geleden is gedaan en er geen e-mailadres bekend is bij het Handelsregister dan moet contact worden opgenomen met de Kamer van Koophandel, want ook een e-mailadres is een verplichting om de app te kunnen gebruiken.

Via deze link kunt u een account aanmaken voor de app.

Deel deze pagina: