Nieuws

Luister en kijk live naar bekendmaking ‘Beste Zzp’er van het jaar 2023’

Reageren
Winnaars FOTY Awards 2022

Morgen, 24 november is het zover: de bekendmaking van de winnaar van de Freelancer of the Year Awards. Wie mag zich straks een jaar lang de zzp’er van het jaar 2023 noemen?

Tijdens een live radio-uitzending van De Ondernemer wordt bekendgemaakt wie er met de titel Freelancer of the Year 2023 vandoor gaat. Daarnaast worden ook de prijs voor Beste Starter en de Publieksprijs uitgereikt. Kijk en luister je mee op de website van De Ondernemer vrijdag 24 november tussen 11:00 en 13:00 uur. Je kunt ook alles luisteren via New Business Radio. Ontmoet de 10 finalisten en luister naar hun ondernemersverhalen.

FOTY Awards
Over een periode van een half jaar hebben de finalisten zichzelf gepresenteerd via een pitchvideo, om zoveel mogelijk steun voor hun kandidatuur te krijgen. Daarnaast hebben ze meerdere selectierondes doorstaan. Onder meer zijn hun ondernemerskwaliteiten getoetst door onderzoeksbureau Panteia, die de 10 finalisten heeft bepaald. De jury heeft uit de finalisten de winnaars van de Beste Zzp'er en Beste Starter gekozen. De Publieksprijs is door het publiek bepaald. Kijk en luister mee wie zich één jaar lang de Beste zzp'er van 2023 mag noemen. 

Geplaatst op 23 november 2023
0 Reacties Plaats een reactie
Reactie toevoegen

Log in bij ZZP Nederland om reacties te kunnen plaatsen.

Inloggen