Nieuws

Nieuw event van ZZP Nederland: ZZP'er van het Jaar! Doe je mee?

ZZP Nederland organiseert voor het eerst de verkiezing ZZP'er van het Jaar. Jij kunt hieraan meedoen, of iemand opgeven waarvan jij vindt dat die persoon de titel ZZP'er van het Jaar 2020 verdient.

Op 4 april 2020 wordt uiteindelijk de winnaar van de zogeheten ‘Freelancer of the Year Award’ bekendgemaakt met als hoofdprijs een jaar lang gratis rijden in een gloednieuwe e-Golf. Wil jij meedoen met de verkiezing, of iemand anders opgeven?

Over de Freelancer of the Year Awards

De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is een jaarlijkse competitie voor de beste zzp’ers van Nederland. Tijdens deze competitie presenteer je jezelf en verzamel je zoveel mogelijk positieve referenties en likes. Een vakjury bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van LinkedIn en ZZP Nederland bepaalt wekelijks welke kandidaten zich plaatsen voor de finale. Naast de FOTY worden er nog 2 andere awards uitgereikt: de ‘Starter van het jaar’ en de ‘Publieksprijs’.

Ga jij de uitdaging aan?

De inschrijving is gestart. Je maakt nu kans om uitgeroepen te worden tot de beste zzp’er van 2020. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een jaar lang gratis rijden in een e-Golf, een elektrische fiets, reistegoed op de Mobility Card.

Daarnaast brengt de titel je ook opdrachten en exposure onder je collega zzp’ers en in de landelijke pers.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website van de Freelancer of the Year Awards en schrijf je in. Of nomineer iemand anders waarvan jij vindt dat hij/zij dat verdient. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Bron
ZZP Nederland
Geplaatst op 13 december 2019