Nieuws

Nomineer een zzp’er die een halfjaar gratis auto verdient!

Let op: het is niet meer mogelijk om iemand te nomineren.

In deze, voor velen, moeilijke tijden is het goed om een actie op touw te zetten waar je vrolijk van wordt. Daarom geeft Dealerleasing, partner van ZZP Nederland voor autolease, een half jaar gratis rijden in een Volkswagen Polo weg (exclusief brandstof). Je kunt jezelf, of een ander nomineren om kans te maken op deze prijs.

Wat moet je doen?
Stuur voor 24 april 2020 via onderstaande button jouw nominatie naar ZZP Nederland en leg uit waarom jij, of degene die jij nomineert, een halfjaar gratis autorijden (exclusief brandstof) verdient. Redenen kunnen bijvoorbeeld zijn; een ondernemer waarbij het werk al even stil ligt, een zelfstandige die creatief omgaat met de crisis en nieuwe kansen creëert, een starter die net in een roerige tijd zijn onderneming begint of juist een zzp’er die wel even een steuntje in zijn of haar rug kan gebruiken.

Wat is de prijs?
Jouw zzp-held mag 2000 vrije kilometers per maand rijden en betaalt alleen de brandstof. Dealerleasing betaalt de rest (denk daarbij aan pechhulp, wegenbelasting, inzittendenverzekering en meer!).

Hoe wordt de winnaar bepaald?
ZZP Nederland verzamelt alle inzendingen en kiest er 3 uit, waaruit Dealerleasing dan de winnaar bepaalt. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Inzendingen die na donderdag 23 april 2020 binnenkomen, worden uitgesloten van deelname.

Over Dealerleasing
Dealerleasing is jouw mobiliteitsspecialist wanneer het gaat om flexibele shortleasecontracten van 1- tot 18 maanden, met de laagste prijsgarantie. Met een soepel acceptatiebeleid zorgt deze maatschappij ervoor dat je vrijwel direct in een personenauto/bedrijfswagen kan stappen.

En ben je zelf ook op zoek naar mobiliteit vanaf één maand? Dan biedt Dealerleasing je de eerste maand 50% korting aan op je maandfactuur. Klik hier de link voor meer informatie.

Bron
ZZP Nederland
Geplaatst op 21 april 2020