ZZP Nederland en Jellow helpen zzp’ers met directe contractering

Zelfstandigen
Stichting ZZP Nederland

Om zzp’ers te helpen zonder bemiddeling aan opdrachten te komen is ZZP Nederland een samenwerking aangegaan met Jellow. Het is belangrijk voor zzp’ers om eenvoudig zonder bemiddeling aan opdrachtgevers te komen. Nu worden zzp’ers soms gedwongen via dure bemiddeling of detachering aan opdrachten komen.

Pure bemiddeling

Jellow brengt ondernemers in de zakelijke dienstverlening rechtstreeks met opdrachtgevers in contact. Door middel van een actuele database en een up-to-date profiel van de zzp’er kunnen interessante opdrachtgevers worden gevonden. Alle zzp’ers worden gescreend op hun kennis en ondernemerskwaliteiten, zodat opdrachtgevers zeker weten dat ze met een goede ondernemer in zee gaan.

Screening

ZZP Nederland is verheugd met de samenwerking. Directeur Frank Alfrink, “Wij zijn druk bezig om opdrachtgevers te overtuigen van het feit dat ze gewoon met zzp’ers in zee kunnen, ook nu de VAR is afgeschaft. Om opdrachtgevers een extra duwtje in de rug te geven, kunnen ze zich verlaten op de controles die Jellow uitvoert bij hun screening van zzp’ers die zich inschrijven.”

Win-win

Lars Evers, medeoprichter van Jellow spreekt van een win-winsituatie. “Door deze samenwerking kunnen wij zzp’ers helpen om met het rechtstreeks vinden van opdrachtgevers. Hierdoor zijn zowel opdrachtgevers als zzp’ers geen geld kwijt aan bemiddeling. Daarnaast mogen wij zzp’ers die inschrijven bij Jellow ook korting geven op het abonnement van ZZP Nederland.”

Deel deze pagina: