ZZP-peiling Nederlandse gemeenten

Zelfstandigen
ZZP Nederland en ZZP Barometer

Hoe ondernemersvriendelijk is uw gemeente?

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen organiseert ZZP Nederland samen met ZZP Barometer een landelijke peiling naar de zzp-vriendelijkheid van gemeenten. ZZP’ers kunnen hun mening geven over hun gemeentebestuur, door in drie minuten een vragenlijstje in te vullen over het zzp-beleid van hun gemeente. Dat geldt ook voor de drie steden, Amsterdam, Rotterdam en Zwolle, waar Stichting ZZP Nederland de gemeenteraadsverkiezingen op de voet volgt en begin maart een verkiezingsdebat/politieke avond organiseert.

Vergroten

ZZP Nederland en ZZP Barometer willen op deze manier de politieke betrokkenheid van zzp’ers vergroten en de zzp-vriendelijkheid van gemeenten verbeteren. Om een representatief beeld te krijgen, is het van belang, dat zoveel mogelijk zzp’ers in het hele land de vragenlijst invullen.

Stem mee

Deze peiling, voorafgaande aan de verkiezingen, kan de gemeentepolitiek motiveren om hun gemeentelijk zzp-beleid te verbeteren en zo mogelijk te optimaliseren. Beide organisaties roepen zzp’ers op om mee te doen aan deze peiling door op onderstaand button te klikken en de vragenlijst in te vullen.

Deel deze pagina: