Verzekering

Overstapservice

Vrouw in studio achter laptop aan het werk
Vrijblijvend telefonisch advies
Bespaar op jouw premie
Eén aanspreekpunt voor al jouw verzekeringen

Als ZZP Nederland kennen wij de uitdagingen van de zelfstandig ondernemer, zo ook als het gaat om zijn verzekeringen. Het gemak van al je verzekeringen onder één dak bij een deskundige en betrokken partij met een persoonlijke aanpak wordt zeer gewaardeerd. Wij krijgen dan ook steeds vaker de vraag van onze klanten of wij de adviseur willen zijn voor al hun verzekeringen. Om dit proces soepel te laten verlopen starten wij met de overstapservice.

Onze overstapservice

Wij begeleiden de overgang van jouw huidige verzekeraar(s) naar ZZP Nederland Verzekeringen van A tot Z. Indien nodig doen wij een voorstel tot verbetering van de dekkingen. Wij kijken onder andere of je niet bent over- of onderverzekerd, of dat je voor belangrijke zaken op dit moment misschien wel helemaal niet verzekerd bent. Uiteraard lichten we ons advies in begrijpelijke taal aan je toe, zodat jij de juiste keuze kan maken.

Heb je interesse in onze overstapservice voor jouw schade- en of arbeidsongeschiktheidsverzekeringen? Meld je dan aan via onderstaande link.

Overstapservice aanvragen

Via onderstaand formulier kun je de overstapservice aanvragen