Verzekering

Cyberverzekering

cyber slot risk wijzen privacy
Snelle en doelgerichte dienstverlening na dataverlies, hacking of cyberaanvallen
10% combinatiekorting op premie!
Inclusief preventie-advies en securityscan

Cyberverzekering

Je hoort en leest het steeds vaker in het nieuws dat bedrijven worden getroffen door cyberaanvallen en daardoor volledig plat komen te liggen. Naast deze bedrijven worden ook steeds meer zzp'ers worden getroffen door een virus, ransomware of hack. Met een Cyberverzekering bescherm jij je als zzp'er tegen cyberaanvallen en de grote gevolgen die ze met zich meebrengen.

Cyberverzekering aanvragen

Uit onderzoek blijkt dat 25% van de zzp'ers te maken krijgt met cybercrime. Je bedrijf is vaak kwetsbaarder dan je denkt. Een gehackte website kan je reputatie schaden, en een systeemuitval kan jouw bedrijf verstoren. Een Cyberverzekering is daarom geen overbodige luxe. Via ZZP Nederland Verzekeringen kun jij de CyberClear verzekering van Hiscox afsluiten. Heb je ook al een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij Hiscox? Dan profiteer je ook nog eens van 10% korting op je cyberpremie! De CyberClear Cyberverzekering van Hiscox dekt de risico’s volledig af en biedt snelle en doelgerichte dienstverlening na dataverlies, hacking of cyberaanvallen. Je krijgt assistentie van ervaren security- en privacyprofessionals, met wereldwijd bereik en uitgebreide expertise, die werken volgens een gedegen incident response-plan. Zij helpen je bijvoorbeeld databases en websites te herstellen, belanghebbenden te informeren en de schade te beperken. 

Hiscox CyberClear verzekering aanvragen

Je kunt de verzekering eenvoudig aanvragen door onderstaand formulier te downloaden en ingevuld te versturen aan verzekeringen@zzp-nederland.nl. In het formulier vindt ook de premieberekening plaats. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs, ze helpen je graag verder. 

Wat is gedekt?

Ook de gevolgen van diefstal van privacygevoelige gegevens zijn verzekerd, zowel de aansprakelijkheidsschade als de eigen schade die voortvloeit uit de inbreuk.

  • Als je website of e-mail onbedoeld het auteursrecht schendt, laster verspreidt of een virus bevat, kan dit tot claims of schades leiden. 
  • Hacking: Je bent verzekerd tegen schade veroorzaakt door hackers.

Snel specialisten nodig? Dan vergoeden wij de redelijke en noodzakelijke kosten van de experts, ongeacht of jij hen zelf inschakelt of dat wij dat voor je doen.

Het uitvallen van jouw systemen door hacking of een andere cyberaanval heeft gevolgen voor je inkomsten. Wij vergoeden de financiële gevolgschade voor een duur van maximaal 12 maanden. Bijvoorbeeld als een webshop voor afnemers onbereikbaar is, een machine uitvalt of jouw voorraden bederven.

Als verzekerde profiteer je van gratis advies en securityscans.

CyberClear by Hiscox dekt de financiële gevolgen van inbreuk op jouw systemen of data.

Ontvang 10% korting op je cyberpolis

Combineer je cyberverzekering met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Hiscox en profiteer van 10% korting op je cyberpolis! Met de combinatie van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en Cyberverzekering van Hiscox is jouw bedrijf dus nóg beter beschermd! 

Hulp of advies nodig van onze adviseurs?

Heb je een vraag, zijn er onduidelijkheden of heb je behoefte aan advies? Bel of mail vrijblijvend met onze adviseurs voor meer informatie.
050-7001950 Stuur ons een e-mail
Contact met verzekeringsadviseur

Meer informatie of persoonlijk advies

ZZP Nederland heeft een eigen advieskantoor met deskundige en volledig onafhankelijke adviseurs. Je kunt al je vragen stellen rondom verzekeringen, uiteraard geheel vrijblijvend. Onze adviseurs bespreken jouw persoonlijke situatie en geven advies over hoe je deze risico's zou kunnen afdekken. Ben je online een verzekering aan het afsluiten en loop je ergens tegenaan? Ook dan helpen onze adviseurs je graag.

T: 050 700 1950
E: verzekeringen@zzp-nederland.nl

Hoe groot is jouw cyberrisico? Doe de test!

De belangrijkste afweging voor jou is uiteraard hoe groot jouw kans is op het oplopen van financiële schade als gevolg van een cyberaanval. Hiscox heeft de Cyber Exposure Calculator ontwikkeld om je bewust te maken van de mogelijke financiële impact van een cyberaanval. Door de waarde van gegevens te begrijpen, kan je beter gefundeerde beslissingen nemen over hoe het risico moet worden beheerd. 

Ga naar de Cyber Exposure Calculator

Op deze pagina