Over ZZP Nederland

Toekomstvisie

Wij maken van alle zelfstandigen, in al hun diversiteit en eigenheid een uniek merk. Een sterk merk met het juiste imago. De derde pijler; de zelfstandige professional en ondernemer, die wil samenwerken maar geen werkgever wil zijn. De bewust ondernemende professional, dat is waar wij voor gaan.

Bekijk onze visiefilm!

Externe video URL

Eendracht maak macht; samenwerking met VZN

Om meer slagkracht te krijgen om onze visie te verkondigen in politiek Den Haag heeft Stichting ZZP Nederland de Vereniging Zelfstandigen Nederland  (VZN) opgericht.

VZN is het samenwerkingsverband tussen vier belangenorganisaties voor zelfstandig ondernemers; ZZP Nederland, Zelfstandigen Bouw, SoloPartners en ONL. VZN wil de stem van zelfstandigen beter laten horen, en streeft naar de verbetering van de positie van zelfstandig ondernemers op de arbeidsmarkt.  

Het Manifest "Naar een volwaardige rechtspositie voor zelfstandigen, in een toekomstbestendige arbeidsmarkt" is de visie die Stichting ZZP Nederland via VZN uitdraagt richting politiek.

Toekomstvisie ZZP Nederland 2016-2020

Voor de oprichting van VZN droeg Stichting ZZP Nederland natuurlijk ook haar visie uit. De titel van hun visiedocument voor de jaren 2016-2020 was; Zelfstandigen hebben de toekomst. 

MEER INFORMATIE