Over ZZP Nederland

ZZP Nederland en Pers

Hand met microfoon

Als grootste belangenbehartiger voor zzp’ers proberen we de misstanden en onduidelijkheden rondom ondernemerschap weg te nemen. Naast onze reguliere activiteiten, zoals het ondersteunen van ondernemers met raad en daad, doen wij dit door een actieve rol te spelen in ‘politiek Den Haag’.

Journalisten kunnen voor meer informatie een woordvoerder van Vereniging ZZP Nederland bereiken via telefoonnummer 085-06 51 085, ook buiten kantooruren. Is er geen haast dan kan gemaild worden naar info@zzp-nederland.nl 

Over ZZP Nederland

Onze organisatie staat bekend als scherp, oprecht en opbouwend. Dat wil zeggen; we spuien niet alleen gemakkelijke kritiek maar komen ook met voorstellen die kunnen leiden tot een oplossing. Hierdoor is Vereniging ZZP Nederland geworden tot een belangrijke gesprekspartner voor de politiek, overheid en Belastingdienst. Daarnaast weten we steeds meer invloed te krijgen op het gebied van betaalbaar verzekeren voor zelfstandigen.

Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN)

VZN is het samenwerkingsverband tussen vier belangenorganisaties voor zelfstandig ondernemers en is opgericht door; ZZP Nederland, Zelfstandigen Bouw, SoloPartners en ONL. Inmiddels is ONL niet meer aangesloten maar zijn er meerdere ondernemersorganisaties zoals de Yogadocenten, NOA (zzp'ers in de afbouw) aangesloten. VZN wil de stem van zelfstandigen beter laten horen, en streeft naar de verbetering van de positie van zelfstandig ondernemers op de arbeidsmarkt. 
Omdat VZN de spreekbuis is namens ZZP Nederland voor landelijke issues, is het belangrijk te weten dat VZN ook veel in de media komt. VZN in de media.

Frank Alfrink Profile
Samen staan we sterk en kunnen we meer bereiken
Frank Alfrink, voorzitter Vereniging ZZP Nederland

Voor journalisten:

Journalisten kunnen voor meer informatie een woordvoerder van Vereniging ZZP Nederland bereiken via telefoonnummer 085-06 51 085, ook buiten kantooruren. Is er geen haast dan kan gemaild worden naar info@zzp-nederland.nl 

Onderstaande downloads zijn bedoeld voor publicatie en vrij van rechten. Logomateriaal in eps-formaten worden je op verzoek gestuurd na telefonisch overleg.

Foto's Voorzitter Frank Alfrink (rechtenvrij)