Over ZZP Nederland

ZZP Nederland team

ZZP Nederland team

ZZP Nederland wordt bemand door een 7-tal enthousiaste specialisten (naast onze verzekeringsspecialisten) die dagelijks in de weer zijn met het voorlichten van startende zelfstandigen en het adviseren van bestaande ondernemers. Via de helpdesk worden dagelijks vragen vrijwel direct beantwoord voor ruim 56.000 aangesloten zelfstandigen. Daarnaast worden nieuwe initiatieven ontwikkeld, events georganiseerd zoals de Dag van de ZZP'er en worden jouw belangen behartigd in “Den Haag”.

Leo Kits

Leo Kits

Communicatiedeskundige

Charlotte Delicaat Profile

Charlotte Delicaat

Helpdesk en Projecten

Hante Ledeboer

Hante Ledeboer

Relatiebeheer

Jolanda Kallenkoot Profile

Jolanda Kallenkoot

Abonnementen administratie

Marcel van Meel Profile

Marcel van Meel

Officemanager Administratie

Kay Burger Profile

Kay Burger

Manager Diensten en Digitalisering

Marjo van der Veen

Marjo van der Veen

Online marketeer

Meer over:

Leo is vanaf het begin (2005) betrokken bij ZZP Nederland. Samen met oprichter Johan Marrink heeft Leo de eerste stappen gezet voor het geheel. Dagelijks is Leo verantwoordelijk voor de redactie van de website, de communicatie en de Helpdesk. Daarnaast is belangenbehartiging een belangrijk onderdeel van de veelomvattende taken van Leo. 

Charlotte houdt zich bezig met projecten van ZZP Nederland, zoals de Dag van de ZZP'er en de Freelancer Of the Year Award. Daarnaast werkt ze ook op de helpdesk om ondernemersvragen van onze abonnees te beantwoorden

Dagelijks is Hante verantwoordelijk voor de (potentiële) samenwerkingspartners en de Helpdesk. Tevens houdt zij zich bezig met het de collectieve aansluitingen van zzp-groepen. Hante heeft ruime werkervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening als o.a. accountmanager, trainer en coach.

Meestal de eerste stem aan de telefoon. Jolanda verzorgt de gehele abonnementenadministratie voor de aangesloten zelfstandigen. Zij verzorgt jouw inschrijving, accordeert jouw inlogcode en houdt wijzigingen bij in de administratieve bestanden. Verder zorgt Jolanda voor ondersteuning aan het gehele team van ZZP Nederland.

Marcel is begonnen bij ZZP Nederland Verzekeringen als adviseur op het gebied van schadeverzekeringen. Inmiddels heeft Marcel zich omgeschoold en is hij officemanager en verantwoordelijk voor de administratie en de boekhouding.

Kay heeft een achtergrond in het verzekerings,- en bankwezen waar hij verantwoordelijk is geweest voor diverse partnerprogramma’s. Daarnaast heeft hij een passie voor innovatie en digitalisering. Dit komt in zijn rol binnen ZZP Nederland goed samen, namelijk het selecteren van de juiste partners en het optimaal aanbieden van het aanbod. “De diensten die we aanbieden voegen een meerwaarde aan ons lidmaatschap, daarom hechten wij veel waarde aan het ledenvoordeel programma en de kwaliteit van onze diensten en ontwikkelen we deze continue.”

Marjo is online marketeer binnen ZZP Nederland en houdt zich bezig met inspirerende content voor zzp’ers. Content in de vorm van wervende teksten, pakkende beelden en overtuigende video’s. Daarnaast is ze continue bezig met het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze website en zorgt ze ervoor dat we online goed vindbaar zijn.