Verzekering

Verzekeringspakket Bouw en Installatie

steiger bouwplaats
Snelle en goede afhandeling van schade
Op elk moment aanpassen, uitbreiden of beëindigen
Bouwtelefoon om bv. bouwrisico's te bespreken

Bouw en Installatie

Je zult net door de waterleiding heen boren in de badkamer die je aan het verbouwen bent, waardoor het plafond op de benedenverdieping waterschade oploopt. Of het keukenwerkblad die je aan het plaatsen bent glijdt uit je handen en beschadigt de keukenkastjes. Als zzp'er in de bouw biedt het voordeelpakket dekking tegen de risico's die jij loopt. Van bedrijfsaansprakelijkheid tot het verzekeren van je eigen gereedschap. Je stelt het pakket zelf samen tegen de risico's die je zelf niet kunt dragen.

Hulp of advies nodig van onze adviseurs?

Heb je een vraag, zijn er onduidelijkheden of heb je behoefte aan advies? Bel of mail vrijblijvend met onze adviseurs voor meer informatie.
050-7001950 Stuur ons een e-mail
Contact met verzekeringsadviseur

Op welke zaken moet je letten?

Als zzp'er in de bouw loop je specifieke risico's die je goed moet afdekken. Wist je bijvoorbeeld dat de schade aan het keukenwerkblad in bovenstaand schadevoorbeeld niet gedekt is als  opzicht niet is meeverzekerd op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering? Als je grote bouw- en verbouw projecten doet raden we je aan om een Construction Allrisk-verzekering (CAR) of Montage verzekering af te sluiten. Hiermee is namelijk de schade aan het werk ook verzekerd.

 • Opzichtdekking; Wanneer je zaken van een ander onder je hebt om te gebruiken, bewerken, repareren, behandelen, reinigen of andere reden valt dit niet onder de dekking van een bedrijfsaansprakelijkheid. Deze dekking kun je voor een vaak lage meerpremie meeverzekeren aangezien dit een veel voorkomend risico is.
 • De Construction Allrisk-verzekering (CAR) of Montageverzekering is een belangrijke aanvullende verzekering voor mensen in de bouw die zich bezighouden met bouw- en verbouw. Deze geeft ook dekking voor situaties waar de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering absoluut niet in voorziet. Met deze verzekering ben je goed verzekerd tegen schade aan nieuwbouw of bestaande bouw, die ontstaat tijdens de bouw of verbouwing. Bijvoorbeeld wanneer een muur instort die tijdens de verbouw gestut is of bij de montage verzekering schade aan installaties.

Waar ben je zonder je gereedschap? Je kan zonder een goede accu boormachine geen volledige wand in elkaar schroeven, maar als schilder zonder trap is het ook erg lastig om het bovenste raampje te kunnen schilderen. Je zal toch 's ochtends bij je bedrijfsauto komen en zien dat deze is opengebroken en al je gereedschap is verdwenen. Door een eigen vervoersverzekering te nemen wordt de opgelopen schade vergoedt waardoor je weer vlug gereedschap kan aanschaffen. Ook je bedrijfsauto is te verzekeren in het voordeelpakket.

Een niet betalende klant zorgt voor een hoop stress en aangezien je wellicht toch ook wel eens opdrachten wil doen voor deze opdrachtgever is het goed om een rechtsbijstandsverzekering te nemen. Hier zit namelijk automatisch een incassoservice bij. En je kan deze natuurlijk ook gebruiken voor je andere juridische zaken waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

 

Welke verzekeringen kun je afsluiten?

 • Bedrijfsaansprakelijkheid
 • CAR of Montage
 • Eigen vervoer
 • Rechtsbijstand
 • (bestel)auto
 • Werkmaterieel
 • Milieusschade
 • Gebouw
 • Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelang

Voordelen

 

 • De dekkingen zijn op elkaar afgestemd, je hebt dus geen kostbare overlap;
 • Vrije pakketkeuze, je bepaalt zelf wat je wilt verzekeren en wat niet;
 • Het Zekerheidspakket is dagelijks opzegbaar;
 • Je kiest één eigen risico voor het hele pakket;
 • Pakketkorting al vanaf twee verzekeringen;

Hulp of advies nodig van onze adviseurs?

Heb je een vraag, zijn er onduidelijkheden of heb je behoefte aan advies? Bel of mail vrijblijvend met onze adviseurs voor meer informatie.
050-7001950 Stuur ons een e-mail
Contact met verzekeringsadviseur

Verzekeringskaarten en dienstenwijzer

Klik op onderstaande button voor alle verzekeringskaarten en onze dienstenwijzer. In de verzekeringskaart zie je in één oogopslag wat de verzekering inhoudt, voor wie de verzekering bedoeld is en wat de verzekering wel en niet dekt. 

Verzekeringskaarten en dienstenwijzer

Op deze pagina