LEDENVOORDEEL

Administratie en boekhouding

Het is belangrijk dat jouw boekhouding op orde is. Het kan je zelfs boetes opleveren als dat niet het geval is. Wij helpen je graag een handje. Houd ook rekening met alle aftrekposten waar je recht op hebt als zzp'er. Bekijk de deals van onze partners en de tips voor een goede administratie.

Aanbieders boekhouding zzp nederland

BOEKHOUDING VOOR ZZP'ERS

Je boekhouding zelf doen of laten doen? Wij hebben alle voor en nadelen voor je op een rijtje gezet. Wij werken samen met drie boekhoudpartners die tools aanbieden voor jouw boekhouding.

  • Doe je boekhouding zelf met MoneyMonk
  • Doe je boekhouding samen met e-Boekhouden.nl
  • Of besteed je boekhouding uit aan een bij Kubus aangesloten boekhouder

Houd ook rekening met alle aftrekposten waar je recht op hebt als zzp'er. Meer weten over aftrekposten voor zzp'ers? Lees dan dit artikel over aftrekposten.

Bekijk de aanbiedingen

Financieel gezond ondernemen

Naast een goede boekhouding is het ook van belang dat jij weet waar je voor werkt en wat je toegevoegde waarde is. Heb jij goed inzicht in jouw inkomen? Dat is belangrijk voor een zzp’er. Daarbij wil je rekening houden met onvoorziene omstandigheden, zoals het tijdelijk wegvallen van je opdrachten. Wat gebeurt er als je je uurtarief verhoogd, minder uur gaat werken, of misschien wel allebei? In het dashboard krijg je inzichtelijk wat dit soort acties voor je netto loon betekent. Wil je graag weten hoe jij nog succesvoller kunt ondernemen? Volg dan nu de cursus gezond ondernemen van de Resultaatbepalers en krijg een flinke korting. Download nu de factsheets en bekijk wat je nodig hebt tijdens de cursus. Ontdek waarom je duizenden euro's per jaar laat liggen.

Lees meer over de training  

Grafiek stijgende lijn
Handen schudden

Maak professionele offertes

Bij een professionele administratie horen ook professionele offertes. Het handigste is natuurlijk als je jouw offertes kunt opmaken en opslaan in een online tool. Zo kan je er altijd bij en heb je altijd de laatste versie bij de hand. Geen gedoe met Word, Excel of PDF. Geen saaie opdrachtbevestigingen die eruit zien als een factuur. Maak professionele offertes met Offorte.

Bekijk de deal van Offorte  Bekijk de voorbeelden hier

Training inkomstenbelasting 2022

Of je je boekhouding nu zelf of samen wilt doen, het is altijd handig om kennis te hebben over de aangifte inkomstenbelasting. Femke Hogema heeft een toegankelijke en betaalbare training gemaakt, zodat je zelf kan berekenen hoeveel inkomstenbelasting je moet betalen over 2022. Meer weten over inkomstenbelasting voor zzp'ers? Lees dan dit artikel.

Lees meer over de training

Dashboard auto met navigatie

Een kloppende rittenregistratie

Rijd je zakelijk met je privéauto of andersom? Dan is het handig om een rittenregistratie bij te houden. Maar wanneer is het verplicht om bij te houden? En worden er eisen gesteld vanuit de Belastingdienst?

Lees meer over de rittenregistratie

Verzekeringen voor zzp'ers

En als je toch bezig bent met je administratie, loop dan gelijk even je verzekeringen na. Wellicht ben je oververzekerd of mis je juist een belangrijke dekking, of misschien kun je wel besparen? De onafhankelijke verzekeringsadviseurs van ZZP Nederland staan voor je klaar om met je mee te kijken naar de dekking die jij nodig hebt.

Verzekeringen

Man leest artikel op laptop met een kopje koffie in zijn handen.