Ledenvoordelen

Maak professionele offertes met Offorte

laptop telefoon bureau

Met Offorte creëer en presenteer je online offertes die aansluiten bij jouw huisstijl. Maak indruk op je klanten en laat ze gemakkelijk digitaal ondertekenen.

  • Creëer super toffe offertes die aansluiten bij jouw huisstijl;
  • Bespaar tijd met het maken van offertes door templates en slimme automatisering;
  • Gratis proefperiode van 14 dagen;
  • Als abonnee krijg je het eerste jaar 20% korting op een jaarabonnement;
  • Kies voor een jaarabonnement van € 120 voor € 96 per jaar.

Professionele offertes maken

Geen gedoe met Word, Excel of PDF. Geen saaie opdrachtbevestigingen die eruit zien als een factuur. Een offerte maken doe je in je browser. Offorte hoeft niet geïnstalleerd te worden. Zo ben je altijd up-to-date met de meest recente versie. Verstuur offertes die een compleet verhaal vertellen. 

Verschillende prijsopties en online goedkeuren

Voeg prijsopties en kortingen toe aan een voorstel met de interactieve prijstabellen. Je prospect kan zelf de gewenste prijs samenstellen. Dit vermindert tevens het over en weer afstemmen wat doorgaans bij een offertetraject hoort. Met behulp van de slimme notificaties kun je jouw offerte op het juiste moment opvolgen. In de detailweergave van een offerte kun je precies zien wanneer een voorstel voor het eerst is bekeken en hoe vaak die al is bekeken. Het goedkeuren van een offerte gebeurt direct online en digitaal. Zo kan je klant makkelijk en sneller ondertekenen. En kan je starten met de opdracht.

Prachtige vormgeving in elke huisstijl

Binnen het systeem kun je vormgevings-sjablonen aanmaken en deze aanpassen aan je eigen huisstijl. Je kunt gemakkelijk foto’s uploaden en toevoegen om het verhaal compleet te maken. Offorte zorgt ervoor dat de vormgeving mooi en consistent blijft in de offertes. Dus geen saaie opdrachtbevestigingen die eruit zien als een factuur. Overtuig je klant met een uniek en persoonlijk design.

Online vragen stellen en goedkeuren

Wanneer een prospect een offerte bekijkt is het mogelijk om direct binnen het voorstel een vraag te stellen. Het goedkeuren van een offerte gebeurt direct online en digitaal. Zo kan je klant makkelijk en sneller ondertekenen. Veelgebruikte offertes, pagina's en paragrafen sla je op in de favorieten bibliotheek om die vervolgens snel in te zetten bij het maken van een nieuwe offerte. Handig en bespaart je tijd!

Op deze pagina