Ledenvoordelen

Korting op zakelijke financieringen

Bellende ondernemer met voorwaarden in hand

Als zelfstandig ondernemer kun je met bedrijfsfinanciering je bedrijf laten groeien en ambities realiseren. Je kunt dit extra geld bijvoorbeeld gebruiken om in nieuwe apparatuur te investeren, je voorraad uit te breiden of inzetten voor een marketingcampagne. Maar hoe maak je nou de juiste keuze als je kunt kiezen uit allerlei verschillende financieringsopties. Om je te helpen met je keuze is ZZP Nederland een samenwerking aangegaan met Financieringsgilde.

Wie is Financieringsgilde?

Financieringsgilde is een landelijke franchiseketen met adviseurs die zich bezig houden met het adviseren over bedrijfsfinancieringen. Het team van specialisten kent de markt van bedrijfsfinancieringen als geen ander, waardoor ze in staat zijn jou te helpen met het maken van de juiste keuzes. Financieringsgilde neemt een groot deel van het financieringstraject uit handen bij de ondernemer, zodat jij kan doen waar je goed in bent: ondernemen. Financieringsgilde heeft vestigingen door heel het land zodat jij altijd door een lokale ondernemer geholpen kan worden. 

Met welke financiering kan Financieringsgilde jou helpen?

Financieringsgilde biedt voor elke investering een passende bedrijfsfinanciering:

  • Bedrijfspand financiering
  • Vastgoedbelegging financieren
  • Herfinanciering
  • Machines & inventaris
  • Bedrijfsovername financieren
  • Voorraadfinanciering
  • Duurzame goederen financieren
  • Inkoopfinanciering
  • Debiteurenfinanciering
  • Voertuigen

Jouw bedrijfsfinanciering in 3 stappen geregeld

Ontdek de mogelijkheden van bedrijfsfinanciering samen met een lokale Financieringsgilde adviseur.

1. Kennismaking

Bespreek in een persoonlijke kennismaking je bedrijfssituatie, het doel van de bedrijfsfinanciering en je wensen. Zo krijg jij direct inzicht in de mogelijkheden en weet je precies waar je aan toe bent.

2. Ontwerp en advies

We analyseren jouw bedrijf en je financiële situatie. Op basis daarvan adviseren we je over de mogelijke (combinatie van) financierings-vormen en van de best passende aanbieders.

3. Aanvraag

We onderbouwen jouw aanvraag voor financiering grondig. Zo beslissen geldverstrekkers sneller en is je slagingskans groter. Wij onderhandelen met verschillende aanbieders en regelen dat je de financiering altijd op tijd en met de beste voorwaarden krijgt.

Nu €50 korting op jouw financieringsaanvraag

Als lid van ZZP Nederland krijg jij €50,- korting op jouw financieringsaanvraag. Vul onderstaand formulier in en maak gebruik van de korting. Let op: het formulier is alleen zichtbaar als je als lid van ZZP Nederland ingelogd bent. Ben je nog geen lid van ZZP Nederland? Sluit je dan hieronder aan.

Verantwoord lenen

Een financiering kan in bepaalde gevallen een goede uitkomst bieden en is in sommige gevallen zelfs noodzakelijk, denk aan de aanschaf van een bedrijfspand. Wel is het goed om na te denken of een financiering in jouw situatie passend is. Het is namelijk een (meestal) langlopende financiële verplichting. Geld lenen kost daarnaast geld. De adviseurs van Financieringsgilde kijken naast de haalbaarheid van een financiering ook of deze passend is in jouw situatie. Daarnaast is het verstandig hier zelf ook goed over na te denken. 

Vragen of onduidelijkheden?

Heb je vragen over zakelijke bedrijfsfinanciering van Financieringsgilde? Neem dan contact op met Financieringsgilde. Dit kan door te bellen naar (085) 864 03 03 of te mailen naar info@financieringsgilde.nl . Daarnaast vind je veel informatie op de website van Financieringsgilde. Let op: je komt alleen in aanmerking voor de korting als je het aanvraagformulier op de website van ZZP Nederland gebruikt. 

Op deze pagina