Zzp'ers gezocht voor proef met boekhouden, belastingaangifte en betalen in één

Belastingdienst

Boekhouden ingewikkeld? Bang om fouten te maken in je belastingaangifte? Of voor boetes?
Niet nodig: je krijgt nu de gelegenheid tot boekhouden, belastingaangifte doen en betalen met iDeal, allemaal in één moeite door. Als je meedoet met een proef van Stichting Zeker-OnLine en de Belastingdienst waarin je die nieuwe mogelijkheden kunt uitproberen.

Veilig

Je gaat dan aan de slag met een boekhoudpakket in een veilige online omgeving. Zo'n pakket helpt je met je administratie. Daardoor wordt de kans dat je fouten maakt een stuk kleiner. Ook zie je op elk moment hoe goed je bedrijf het doet. In datzelfde pakket regel je je btw-aangifte én betaling aan de Belastingdienst, eenvoudig met iDeal. Met vragen kun je tijdens de proef terecht bij een speciaal telefoonnummer van de Belastingdienst.

Je ervaringen met boekhouden, belastingaangifte doen en betalen in één, hoort de Belastingdienst graag van je via enquêtes of een interview.

Partner van ZZP Nederland doet mee

De partner van ZZP Nederland voor boekhoudsoftware, Informer, doet ook mee met de deze pilot. Abonnees van ZZP Nederland kunnen met korting het pakket van Informer aanschaffen.

Meer weten over de pilot?

Meer weten en/of aanmelden

Deel deze pagina: