Algemene voorwaarden op maat

Diensten

Indien u bent aangesloten bij Stichting ZZP Nederland kunt u uw algemene voorwaarden op maat laten maken door ervaren juristen. Daarmee worden voorwaarden waterdicht neergelegd voor een specifiek beroep. Een ICT’er heeft nu eenmaal andere werkzaamheden dan een timmerman of een interim manager. 

Maatwerk algemene voorwaarden

Maatwerk is hier de oplossing. We hebben een collectieve afspraak gemaakt met een landelijk netwerk van ervaren juristen. Zij stellen, na een inventarisatie van de werkzaamheden van de ZZP’er, voorwaarden op. Tevens ontvangt men een complete instructie over het juiste gebruik van de voorwaarden en kunnen de juristen zorgen voor het deponeren ervan. 


Daar waar algemene voorwaarden op maat al snel richting €400,- gaan hebben we een collectieve prijsafspraak kunnen maken van €215,- excl. btw. voor aangeslotenen met een Juridisch Abonnement en €275,- excl. btw. voor aangeslotenen zonder een Juridisch Abonnement. Nog een heel bedrag, maar bij een conflict staat u een stuk sterker.  


Hoe kunt u bestellen?

U kunt het traject in gang zetten door in de shop dit artikel "in Winkelwagen" te plaatsen. Na afrekening met het veilige iDeal, wordt door een van onze juristen contact met u opgenomen om de belangrijkste zaken door te nemen, zoals:

  • Op welke wijze worden de overeenkomsten aangegaan?
  • Welke betaalcondities hanteert u?
  • Wie zijn uw afnemers (particulieren/bedrijven)?
  • Doet u ook zaken met buitenlandse partijen?
  • Heeft u een aansprakelijkheidsverzekering?
  • Bent u lid van een brancheorganisatie en/of aangesloten bij een geschillencommissie?
  • Loopt u thans tegen problemen aan met uw opdrachtgevers? Zo ja, wat voor problemen?

Vervolgens maken ervaren juristen algemene voorwaarden specifiek op uw situatie afgestemd, ontvangt u een concept en worden deze met u doorgenomen. Bij de definitieve levering wordt het document als PDF of als Word-bestand geleverd, inclusief een handleiding.
Let op: Let op: alleen abonnees van ZZP Nederland kunnen Algemene Voorwaarden op maat bestellen.

Na uw bestelling, hoe verder?

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en heeft afgerekend worden uw gegevens doorgestuurd naar de juristen. Zij nemen dan contact met u op om bovenstaande vragen door te nemen. U ontvangt een vragenlijst van de juristen. Op basis van uw antwoorden op deze vragenlijst zal de 1e opzet van de algemene voorwaarden op maat worden samengesteld. Na goedkeuring van uw kant worden de algemene voorwaarden definitief gemaakt. 

Algemene voorwaarden met korting aanvragen?

Dit kan online via onze webshop. Let op: alleen abonnees van ZZP Nederland kunnen Algemene Voorwaarden op maat bestellen.

Nu aanvragen

Deel deze pagina: