Betaalme.nu strijdt voor kortere betaaltermijnen voor ZZP’ers

Administratie
Betaalme.nu

Betaalme.nu is een initiatief vanuit het bedrijfsleven met als doel ervoor te zorgen dat ZZP’ers/ondernemers sneller worden betaald, om zo kapitaal vrij te maken dat in openstaande facturen opgesloten zit.

Als ZZP’er wilt u snel en gemakkelijk toegang tot financiële middelen. Veel geld zit echter vast omdat u moet wachten op de betaling van uw facturen. Het versneld genereren van meer omzet brengt hiervoor geen oplossing, het versneld kunnen innen van al gerealiseerde omzet echter wel. Betaalme.nu brengt ZZP’ers en grote bedrijven samen om te zorgen dat ondernemers sneller kunnen beschikken over hun geld. Hierdoor worden ondernemers financieel sterker en krijgen ze meer ruimte om te ondernemen en te investeren.

Indien u bij bovenstaande poll ja hebt geantwoord vul dan het vervolgonderzoek is.

Vervolgonderzoek

Deelname is geheel vrijwillig. Betaalme.nu vraagt u uw ervaringen met betaalgedrag van klanten te delen zodat zij nog gerichter de strijd naar kortere betaaltermijnen kunnen voeren. Vragen die u o.a. kunt verwachten zijn; Welke grote bedrijven zouden zich moeten aansluiten bij Betaalme.nu? Welke knelpunten zijn er bij het tijdig innen van facturen? Wat moet er beter bij de afhandeling, verwerking en betaling van facturen?

Het invullen van het onderzoek kost ongeveer 5 minuten en is anoniem. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau DirectResearch. De resultaten van het onderzoek worden, als u dat wilt, natuurlijk met u gedeeld.

Deel deze pagina: