Nieuws

De Finalisten van de Freelancer of the Year Awards zijn bekend 

Logo Foty awards

De Finalisten van de FOTY Awards 2022 zijn bekend. Alle Finalisten hebben elkaar afgelopen zaterdag bij de Finalistendag ontmoet in het KPN Digital Xperience center in Zoetermeer. Onder leiding van de Omzetcoach Franck Fielemon kregen zij een training LinkedIn for Business, met waardevolle LinkedIn tips, inspiratie en nieuwe contacten.

Meerdere van de Finalisten zijn in het voortraject tot de finaleronde in de media gekomen, zoals Michèle Piet met de Kledingbibliotheek en Amarins Bronsema als jongste ondernemer (11 jaar). De finalisten zijn het over één ding eens, de gehele verkiezing is een “rollercoaster”, maar wel eentje waar je met een grote glimlach in zit. 

Jury 
Het is nu de taak aan de jury om de winnaar te kiezen. In de jury zitten gerenommeerde juryleden uit de Nederlandse publieke en private sector én de FOTY-winnaar van vorig jaar. Marcel Molenaar (Country Manager LinkedIn Benelux), Josette Dijkhuizen (Hoogleraar Ondernemerschapsontwikkeling), Maaike Grovenstein (FOTY-winnaar 2021), Marjan Vogel (Kamer van Koophandel) en Frank Alfrink (Stichting ZZP Nederland) kiezen gezamenlijk de winnaars voor de Freelancer of the Year Award en de Beste Starter. De Publieksprijs wordt vergeven op basis van de meeste views, likes en shares op de pitchvideo van de deelnemers. 

Op vrijdag 18 november vanaf 12 uur worden de prijzen uitgereikt in een feestelijke radio-uitzending met De Ondernemer op New Business Radio.  

FOTY finalisten 2022
FOTY finalisten 2022

Over de FOTY Awards 
ZZP Nederland organiseert dit jaar wederom de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) Tijdens deze verkiezing zijn we op zoek naar de beste zzp’er van het jaar. Deelname wordt ervaren als een mooi en leerzaam avontuur. De winnaar mag een jaar lang gratis in een leaseauto rijden gesponsord door Lening.nl. De beste startende ondernemer wint een volledig ingerichte werkplek mogelijk gemaakt door e-Boekhouden.nl. En de Publieksprijs is een mobiel en laptop gesponsord door KPN.

Geplaatst op 10 november 2022