Knab komt met zakelijke creditcard voor zzp'ers

Onze voordelen
Knab

Knab breidt zijn dienstverlening voor zakelijke klanten verder uit door een creditcard toe te voegen aan Knab Zakelijk. Knab wil zijn positie onder zzp’ers en kleine ondernemers nog verder uitbouwen.

Voor de zakelijke creditcard heeft Knab gekozen voor American Express. Leslie Hogeveen: “We hebben met alle bekende spelers gesproken en American Express kwam voor onze klanten het beste uit de bus. Omdat zij een hernieuwde focus hebben op de Nederlandse markt en dus hun acceptatie willen vergroten. Ook zijn zij een van de meest service gerichte organisaties en hebben een mooi  spaarprogramma. Het eerste jaar betalen zakelijke Knab klanten geen jaarbijdrage voor de American Express Business Green Card. Ook in de jaren daarna blijft de kaart gratis als het jaar daarvoor minimaal € 2.500 wordt uitgegeven met de kaart .”

​Top 5 waarom zzp’er zakelijke creditcard heeft

Knab heeft onderzocht wat de top vijf redenen is waarom zzp’ers een zakelijke creditcard hebben, (meerdere antwoorden waren mogelijk):

  1. 100% verzekerd in geval van fraude en diefstal (35,1%)
  2. Om online aankopen te doen (25,8%)
  3. Mogelijkheid tot uitgestelde betaling (cash flow voordeel) (23,7%)
  4. Al je uitgaven in één overzicht, 24/7 online toegankelijk (20,6%)
  5. Om internationale betalingen te kunnen doen (20,6%)

Populair bij zzp’ers en kleine ondernemers

Pas twee jaar na de start (2012) van Knab introduceerde de online bank ook een zakelijke rekening. Nu, twee jaar verder, is de bank zeer populair bij zzp’ers en kleine ondernemers. Knab Zakelijk is in 2016 door MoneyView uitgeroepen tot voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers. Voor 5 euro per maand krijg je 1.000 gratis transacties per jaar, een goede rente en persoonlijke service.

Via Stichting ZZP Nederland is de zakelijke bankrekening aan te vragen. De eerste drie maanden betaalt u geen 5 euro per maand voor het gebruik van de zakelijke rekening.

Deel deze pagina: