Nieuws

Vereniging Beveiligings­­organisaties ­­­Nederland sluit collectief aan bij ZZP Nederland

2 bewakers op ronde

Sinds 1 juli 2023 is Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe-NL) collectief aangesloten bij ZZP Nederland. Voor de zzp’ers die werken bij de bedrijven die zijn aangesloten bij VBe-NL biedt deze samenwerking veel voordelen.

Belangenbehartiging
Zowel de VBe-NL als ZZP Nederland hebben als doel om de belangen van hun leden te behartigen. De VBe-NL vertegenwoordigt de belangen van beveiligers in diverse werkvelden, terwijl ZZP Nederland zich inzet voor de belangen van alle zelfstandige ondernemers zonder personeel. Door samen te werken en gezamenlijk op te treden vormen zij een krachtige stem in politiek Den Haag. Dit vergroot de mogelijkheden om beleid te beïnvloeden dat van belang is voor zelfstandige beveiligers.

Logo Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland

Samenwerking
Daarnaast kunnen beide partijen, door hun kennis en expertise te bundelen, waardevolle informatie en ondersteuning bieden aan de leden van de VBe-NL. Dit kan variëren van het verstrekken van ondernemersadvies en verzekeringsinformatie tot het delen van praktische tips en richtlijnen voor succesvol ondernemerschap.

Win-win
De samenwerking tussen de VBe-NL en ZZP Nederland is een win-win situatie. Het stelt beide organisaties in staat om hun leden beter te ondersteunen, hun belangen effectiever te behartigen en gezamenlijk op te komen voor de rechten en het welzijn van zelfstandige beveiligers. Frank Alfrink, voorzitter van Stichting ZZP Nederland:


"Stichting ZZP Nederland is verheugd te gaan samenwerken met de VBE. Samen gaan we ons inzetten voor de bevordering van de kwaliteit van zelfstandig ondernemers in de beveiligingsbranche, zowel voor hun dienstverlening en hun ondernemerschap.

ZZP Nederland deelt de menig van de VBE dat een verbod op zzp’ers in de branche niet past bij veiligheidswetgeving. De contractvorm mag niet leidend zijn, we gaan voor kwaliteit en hebben iedereen hard nodig."

“We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om een VBe NL lidmaatschap nog meer toegevoegde waarde te geven. De samenwerking met ZZP Nederland voorziet hierin”
, aldus VBe NL-beleidsmedewerker Jelwin van Heugten.

Korting
Met deze samenwerking ontvangen de zzp-beveiligers bij de VBe-NL aangesloten bedrijven € 4 korting op het lidmaatschap van ZZP Nederland. De kosten zijn dan € 18,50 per persoon in plaats van € 22,50 (excl. btw) per jaar. 

Geplaatst op 3 juli 2023