ZZP Nederland gaat samenwerking aan met Kubus

Onze voordelen
ZZP Nederland

ZZP Nederland is een samenwerking aangegaan met Kubus administratie- en accountantskantoren. Veel abonnees van ZZP Nederland hebben aangegeven een betrouwbare boekhouder/accountant te zoeken, waardoor ZZP Nederland op zoek ging naar een landelijk netwerk van administratiekantoren en accountants. Met Kubus is dit landelijke netwerk gevonden.

Ontzorgen

Daar waar de gemiddelde zzp’er zich liever niet bezig houdt met administratie, worden ze nu ondersteund door de Kubus administratie- en accountantskantoren vanuit eenheid, transparantie en volledige ontzorging. Met ruim 100 aangesloten kantoren biedt Kubus de meer dan 44.000 aangeslotenen van ZZP Nederland de mogelijkheid om tegen een goed tarief de administratie/boekhouding te laten doen. Voor de abonnees heeft ZZP Nederland een korting bedongen van € 22,50.

Helpende hand

Frank Alfrink, directeur ZZP Nederland: “Wij zijn verheugd met deze samenwerking, vooral omdat wij weten dat administratie vaak een ondergeschoven kind is bij ondernemers. Het is een belangrijk onderdeel van ondernemen waarbij goede hulp geen overbodige luxe is.”

Meer over de samenwerking lees je hier.

Deel deze pagina: