Verzekering

A.s.r. Zorg plus Aov

a.s.r. zorgverzekering plus aov
Een AOV en Zorgverzekering in 1!
Deskundige ondersteuning van de Doorgaanexperts
25% korting op je aanvullende verzekering
10% korting op je tandartsverzekering
2% korting op je AOV
Afbeelding
a.s.r. logo

Over de combinatie zorg + AOV van a.s.r 

Heb je al een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van a.s.r. of ben je van plan deze binnenkort af te sluiten, dan is de combinatie van een AOV en een zorgverzekering bij a.s.r. een interessante optie voor jou!

AOV en Zorg in 1

De Doorgaan­verzekering is de unieke combinatie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering, zorgverzekering en de aanvullende zorgverzekering Doorgaan Basis. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen en met een gerust hoofd kan doen waar je goed in bent: ondernemen. Daarom biedt de Doorgaan­verzekering extra dekkingen voor jou als ondernemer, die jou kunnen helpen vitaal te blijven ondernemen. En heb je thuis extra hulp nodig doordat jij bent uitgevallen? Dan staan de Doorgaanexperts van a.s.r. ook voor je klaar!

Alles om je gezond te houden

  • Elk jaar kun je voor € 1.000 een mindfulness of ACT training volgen
  • Psychologische hulp, elk jaar de griepprik vergoed en extra vergoeding voor fysiotherapie
  • Elk jaar een persoonlijke gezondheidscheck
  • En veel meer. De Doorgaanexpert ( 030-2783700) vertelt je graag meer over de Doorgaan Basis, een uitstekende, aanvullende dekking, waarvoor je geen premie betaalt.

Mijn premie berekenen Terug naar het overzicht

a.s.r. Vitality: Werk aan je gezondheid en verdien cashback op je premie

Je weet dat het goed voor je is: meer bewegen en gezonder eten. Maar hoe hou je het vol én hoe hou je het leuk? Als zorgverzekeraar helpt a.s.r. je graag bij het maken van gezonde keuzes op je eigen manier. Met het a.s.r. Vitality programma helpen de mensen van Vitality je meer te bewegen en word je hiervoor beloond: een steuntje in de rug voor het maken van gezonde keuzes. Spaar voor wekelijkse cadeaus, krijg een deel van je aanvullende zorgpremie terug en verdien je Apple Watch of Fitbit in 2 jaar terug. 

Meer over a.s.r. Vitality

Op deze pagina