Ledenvoordelen

ANWB Mobiliteitskaart

ANWB mobiliteitskaart

Vandaag reizen met het openbaar vervoer, morgen met je (elektrische) auto of bus, woensdag met de fiets en vrijdag met een deelscooter. Kies elke dag het vervoer waar jij mee wilt reizen, betaal al je reiskosten met de ANWB Mobiliteitskaart en ontvang alle kosten aan het einde van de week op een factuur. Geen losse bonnetjes en vervelende administratie meer, maar alles overzichtelijk op een plek. Lekker makkelijk!

Voordelen van de ANWB Mobiliteitskaart

Door de ANWB Mobiliteitskaart wordt zakelijk reizen een stuk eenvoudiger. Met de Mobiliteitskaart regel je jouw reisgedrag in een app, betaal je alle soorten vervoer met een kaart en ontvang je alle gemaakte kosten overzichtelijk op een factuur. Handig voor je administratie!

Externe video URL

Regisseur van je eigen mobiliteit

De ANWB Mobiliteitskaart is de meest complete oplossing voor jouw zakelijke reizen. Je hebt toegang tot alle soorten vervoer met één kaart: trein, bus, tram, metro, (deel)auto, taxi en/of fiets, inclusief bijbehorende diensten zoals parkeren, tanken en e-laden. Als zzp’er ben je hiermee de regisseur van je eigen mobiliteit. Je hebt keuze uit drie pakketten: auto, OV of compleet. Net wat jij nodig hebt.

Auto Compleet

Als je altijd met de auto (eigen of lease) reist. Vergelijkbaar met een tankpas.

OV Compleet

Als je reist met openbaar vervoer en/of deelvervoer. Vergelijkbaar met een OV-kaart.

Mobiliteit Compleet 

Als je elke dag wilt kiezen hoe je reist: met OV, auto en/of deelvervoer.

ANWB Mobiliteitskaart
Op deze pagina