Ledenvoordelen

Voordelige autolease voor zelfstandigen

auto Volkswagen

(Short)leasen is voor zzp’ers zeer aantrekkelijk. Waarom? Door de flexibiliteit van het all-inclusive leasen loop je weinig risico en voorkom je dure investeringen. Ook bevat het fiscale voordelen. Het is ook mogelijk om je bedrijfs-/personenauto te bestickeren met je bedrijfslogo, dat is zo geregeld. Dealerleasing heeft een snelle acceptatie en je hoeft je jaarcijfers niet te delen.

 • Per maand opzegbaar
 • Eenmalig € 100,- korting voor abonnees van ZZP Nederland
 • Laagste prijsgarantie 1 tot 18 maanden
 • Auto bestickeren al voor € 95,-
 • Direct rijden

Voor iedere zzp'er een geschikte leasevorm

  Short lease Operational lease Kopen Financial Lease
Laagste prijsgarantie x x x x
Flexibel x x    
All-inclusive lease  x x    
Eigenaar van de auto     x x
14 dagen omruilgarantie   x x x
Snelle acceptatie x x x  
Direct rijden  x x x x
Looptijd 1-18 mnd 24-60 mnd  n.v.t. 12-60 mnd
  Shortlease Operational lease Kopen Financial lease

Waarom auto leasen als zelfstandige?

Een auto shortleasen als ondernemer is de makkelijkste manier om zakelijk te rijden. Je kunt met een minimale investering en het behouden van je liquiditeit toch in een luxe voertuig rijden met de opties naar keuze. Ook heb je recht op btw-aftrek en ander fiscale voordelen, zoals geen bijtelling wanneer je minder dan 500 kilometer per jaar rijdt

Voordelen autolease ZZP Nederland

 • Laagste prijsgarantie
 • All-inclusive contract (all-risk verzekering)
 • Geen minimale lease-termijn (al vanaf 1 maand leasen)
 • Volledige service bij schade of problemen
 • Binnen paar dagen beschikking over je leasebak
 • Uiterst soepel acceptatiebeleid
 • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud
 • Altijd mogelijk om auto kosteloos in te leveren

Samenwerking

Helemaal zelf een auto leasen is een hoop gedoe. Veel leasemaatschappijen bieden namelijk pas mogelijkheden voor je, wanneer je bedrijf al een aantal jaren bestaat en er jaarrekeningen voorhanden zijn. Dit is zeker voor zzp'ers een drempel. Dit was voor ZZP Nederland dé reden om een samenwerking aan te gaan met Dealerleasing en Eurocarsbedrijfswagens. Van shortleasen tot longleasen (inclusief laagste prijsgarantie), zij zoeken samen met jou naar de beste keuze!

Korting? Geef je aansluitnummer door

Wil jij gebruik maken van deze deal? Zorg er dan voor dat je aan de adviseur van Dealerleasing doorgeeft dat jij aangesloten bent bij ZZP Nederland, anders ontvang je geen korting. Houd hiervoor je aansluitnummer bij de hand. De adviseur van dealerleasing neemt altijd contact met je op na het invullen van het offerte formulier.

Soepel acceptatiebeleid

Dealerleasing.nl & Bedrijfswagenleasing.nl werken met een soepel acceptatiebeleid, dat betekent dat je als ondernemer geen jaarcijfers hoeft aan te leveren voor je met shortleasen start. Deze leasemaatschappijen gaan ervan uit dat je als ondernemer goed kunt inschatten welke financiële mogelijkheden je hebt voor mobiliteit. Een stukje wederzijds vertrouwen. De adviseurs bekijken samen met jou welke opties je graag in je auto zou willen hebben en samen kiezen jullie voor een auto binnen je budget.

Bekijk het aanbod

Meer informatie over autolease voor zzp’ers

Naast het daadwerkelijke leasen van een auto komt er ook nog een stuk administratie kijken bij autolease. Ook hier helpen we je bij op weg. Leer meer over je bijtelling en aftrekbare kosten of zorg ervoor dat je écht alles weet over het de kosten van een auto.

Op deze pagina